Pierwsza kartka mieszka już u koleżanki, dlatego pokazuję 

Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, rozella
Pierwsza kartka mieszka już u koleżanki, dlatego pokazuję 

Kartka super, choć popracowałabym nad kokardką, żeby się lepiej układała. Gwiazdki w rogu dodają uroku. I kolory; nie pomyślałabym, że takie połączenie mi się spodoba, a jednak...
Ogółem - ja również gratuluję. 

Obiecuję poprawę
Rysunek niestety nie mój - będę szczera: przekalkowany z "Bajek z dalekiej krainy"
Dziękuję!
A czy te bajki to jakaś starsza książka? Bo od razu chciałam poszukać, żeby zobaczyć, co tak ładnie zilustrowano i nic nie znalazłam...
Bajki z dalekich krain: Ilustracje: Maria Pascual przekład: Zofia Siewak - Sojka. Wyd. Debit. Rysunki p. Pascual można znaleźć w Internecie, jednak tych które są w mojej książce nie znalazłam 
- dzięki 

trzy zdjęcia ponieważ jest późno, światło słabe i na każdym zdjęciu inne kolorki
dobranoc 

Podoba mi się papier, śliczne serwetki masz. Ostatnio siostrze kilka zabrałam może też spróbuję zrobić taki papier?
Powodzenia Agafio pięknie zaczynasz, lepiej niż ja, moje pierwsze dwie kartki były tragedią xD
Papier zrobiłam, ale leży nietknięty. Tych różyczkowych serwetek mam dużo- całą paczkę. W życiu ich nie zużyję, więc podaj przez PW adres 

W ogóle wszechstronna z Ciebie osóbka

Gotowe 

Niestety nie wiem skąd go mam, bo znalazłam go dawno temu 

będę próbować,dzięki 

:)

,ja bym tylko pogrubiła napis,żeby wszystkie literki były takie grubsze

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości