Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 989 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 2 Maj 2008, 10:15
ja znowu odpadam... 9-tego mam urodziny i fajnie by było spędzić je z Wami, ale... Gdańsk się obrazi zresztą pieniążków też nie ma za wiele. ale jak już urządzimy to cholerne mieszkanie... to jesienią spodziewajcie się wizyty
cyli co - 10 aktualny?
i mam pytanie - czy mogę przyprowadzić jedną - słownie jedną - koleżankę "z zewnątrz"?
opowiadałam jej o filcowaniu i strasznie by chciała zobaczyć jak to działa plus przekonać się jakie fajne są takie babskie spotkania
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
Dziewczyny muszę Was rozczarować . Nie mogę zorganizowac spotkania z przyczyn odemnie niezależnych. Krótko mowiąc , jak wiecie mam remont pomieszczenia craftowego i pan hydraulik zapowiedział swoją wizytę, nie moze w innym terminie wiec ....
Przepraszam za sprawiony zawód. Mam nadzieję, ze mnie nie zastrzelicie
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Dziewczyny,
bardzo proszę o info (najlepiej na gg lub komórę) czy spotykamy się w sobotę... bo mimo że wiem że mogę u Ciebie spać Berga...to nie ukrywam zrobiłoby mi się przykro jeśli okazałoby się, że robicie warsztaty za tydzień...bo jednak dwa razy w tym samym miesiącu nie przyjadę do Pozen...
a jeśli się spotkamy - to czy coś zrobimy? co gdzie i jak... pliz dajcie znać... buziiiiiiiii
skoro rozelli nie pasuje ten termin, to chyba musimy przełożyć warsztaty. kwestia dużego pomieszczenia z duża ilością stołów. tak mi się wydaje. ale niech się jeszcze dziewczyny wypowiedzą
no ja myślę, że warsztaty odpadają - u mnie mimo szczerych chęci brak możliwości technicznych
Rozellko - a kiedy i czy w ogóle przewidujesz możliwość spotkania się w późniejszym terminie?
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
Ten termin był ostatnim. W grę wchodził ew. przyszły weekend, niestety plany się pokrzyzowały, z przyczyn odemnie niezależnych. Sama jestem zawiedziona
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum