Królewna zdziwisz się Kochanieńka pewnie, że chociaż raz nie piszę tego do Ciebie - AMBEREK zupełnie inaczej wyglądasz na aviku!! fajne dziewczyny z Was pozazdrościć następnego craftowego miasta
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Addicted to knitting
Pomogła: 5 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 598 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 30 Marzec 2008, 22:17
Łojejusiu, po prostu muszę to napisać. Królewna. cudnie wyszłaś na tym zdjęciu, ślicznoto Ty!
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 989 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 30 Marzec 2008, 22:56
aglaya, dziękuję mnie tam się to zdjęcie wydaje okropne - jakaś taka wyszczerzona i pomarszczona jestem ale chyba każdy tak odbiera siebie jak się zobaczy na zdjęciach więc się nie przejmuję
Rooda84, muszę przyznać, że jak Cię kojarzyłam tylko z avatara (choć tam tylko część buźki wystaje) to byłam bardzo zaskoczona jak zobaczyłam Cię na fotkach ze spotkania poznańskiego. Też całkiem inaczej wyglądałaś więc nie ma rady... musimy się wszystkie spotkać na żywo
I ja się witam
Tak szperając w necie, szukając informacji i inspiracji (głównie torebkowych ) trafiłam tutaj. Pozdrawiam znajome twarze i witam te jeszcze nieznajome.
Biorę się do szperania
ps. Joania masz cudne zdjęcie w sygnaturce
W Krakowie będzie wystawa biżuterii 9-11 maj( tam będę ) oraz w czerwcu ale nie pamiętam daty, podam ją wkrótce(będą moi znajomi z moimi pracami). Na pewno będzie rozpoznawalna. Będzie jeszcze jedna osoba z podobnymi rzeczami ponieważ też jest z Gdańska i ma podobne zamiłowania jak ja, tylko że to drewno ja pokazuję na wystawach już 3 rok a ona zaczęła dopiero w tym roku na Amberifie. Różnica będzie widoczna na pewno. Więcej szczegół ów wkrótce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum