Witajcie!
Mam na imię Michalina,jestem z Gliwic.
Jestem mężatką,mam dwóch synów i córkę,oraz cztery wnuczki i wnuczka.
Od dwóch lat wciągnęłam się w scrapboking komputerowy i pragnę dalej uczyć się robić ładne scrapki.
Mam cichą nadzieję że mnie przyjmiecie do siebie i dzięki Wam udoskonalę moje hobby,myślę że wiek nie będzie przeszkodą,duchem czuję się młoda.
Zanim zacznę współpracować z Wami proszę o odpowiedz.
oczywiscie, że Cię przyjmiemy. wiek na tym forum nie jest najmniejszą nawet przeszkodą. wręcz przeciwnie - ponieważ staramy się jak najwięcej od siebie wzajemnie czerpać i wzajemnie sobie dawać, wszelka różnorodność jest mile widziana
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
witaj Michalino i nie mow o wieku . TO nie jest istotne w przypadku rozmow i wymiany poglądów w zakresie rękodzieła itp. Na naszym forum jest kilka osób w wieku powyżej 40-tki O sobie nie wspomnę, bom tez nestorka
Zatem rozgość sie i poczuj wspaniale na naszym najlepszym forum pod słońcem
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Pomogła: 4 razy Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 548 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 5 Czerwiec 2008, 16:21
Witam wszystkie nowe craftki, to forum to nie skarbnica a istny ocean wiedzy. Zaglądajcie tu kiedy tylko chcecie, twórzcie i pytajcie śmiało jeśli będziecie mieć jakieś wątpliwości.
Zainteresowałem sie szydełkowaniem bo chce mieć beret a nie chce kupować. Wieksza jest radocha jak sie cos samemu zrobi No i jeszcze obiecałem koleżankom ze jak sie naucze to im zrobie prezenty np szaliki. Na berecie mi zależy bo mam dreadki
Witam wszystkich! Jestem Maryśka. Strasznie fajne to forum Wciągnęła mnie tu siostra, kryjąca się pod pseudo Revi, za co jej bardzo dziękuję! Mam nadzieję, że znajdę tu ciekawe porady no i ciekawych ludzi! Pozdrawiam serdecznie wszystkich dłubiących i kombinujących craftowe cudeńka! Peace!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum