bumelant «pracownik wymigujący się od pracy, lekceważący swoje obowiązki» (sjp.pwn.pl)
bo ja ogólnie to leniwa jestem. znaczy jeśli chodzi o obowiązki. bo do rozrywek to pierwsza
siła jak siła - łatwiej nabywać surowce jak się dzieli koszta na pół
Ordery: Brak
Wysłany: 15 Czerwiec 2008, 22:26
Ona sie po prostu nie chce przyznać, że koszt wycieraczek do monitora jest niższy jak się obślinia z wrażenia jeden i ten sam A tak serio już mamy za sobą pierwsze mydełka cytrynowo-pomarańczowe z płatkami owsianymi "bo była w sklepie i zobaczyła takie szare"
Hobby: j. niemiecki, literatura, rękodzieło Pomogła: 3 razy Wiek: 23 Dołączyła: 05 Lip 2007 Posty: 1188 Skąd: Poznań
Ordery: Brak
Wysłany: 15 Czerwiec 2008, 22:40
Hej wszystkim nowym
A co do bumelowania - to od niem. "bummeln" - łazić bez celu, szwędzać się Wydaje mi się, że R. Rynkowski śpiewał w pociągu byle nei do Wszawy "bumelować, gdzie się da"...
Witam wszustkie dusze artystyczne, palam sie rekodzielem roznym w zaleznosci od chwili wolnej i natchnienia.Bede Was podczytywac i powoli sie rozpisywac
Witam
Trafiłam tu przez przypadek i tak mi się spodobało że postanowiłam trochę z Wami posiedzieć.
Lubię sobie "porobótkować" moją pasją jest decou i szydełko, czasem hafuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum