Wiek: 29 Dołączyła: 08 Mar 2007 Posty: 341 Skąd: Warszawa/Poznań
Ordery: Brak
Wysłany: 16 Marzec 2007, 14:18
Ale jestem niewychowana...piszę posty a się nie witam Mieszkam w Poznaniu chociaż wolałabym gdzies w lesie :-/ Dłubie w koralikach a ostatnio w filcu Pozdrawiam wszystkie twórcze maniaczki
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1258 Skąd: z Poznania
Wysłany: 22 Marzec 2007, 10:33
Witam serdecznie wszystkie uzdolnione i twórcze Panie
Jestem z Poznania (Jeżyce:) Uwielbiam czytać, zajmować sie ogrodem, mam stado zwierzaków (psa, kota, 2 świnki i królika). Z wykształcenia jestem biologiem i nauczycielem, ale w tej chwili pracuję w dużej firmie internetowej.
Jeśli chodzi o robótki, to interesuję mnie decoupage, haftowanie krzyżykami, patchwork i aplikacje, scrapbooking (głównie kartki) i robienie biżuterii (na razie kolczyki). Poza tym trochę rysuję i uwielbiam robić zdjęcia, a ostatnio zainteresowało mnie filcowanie.
Wysłany: 26 Marzec 2007, 22:13
A ja chciałam się przywitac z racji, iż jest to mój pierwszy post ale myślę, że nie ostatni
O sztuce filcowania dowiedzialam się w tą sobotę na progesteronie w Katowicach:-) oglądając prace byłam zachwycona :-) Obecnie czekam na zamówienie i będę się wtajemniczać czytając forum - już znalazłam ciekawe porady!!!
A co do warsztataów z filcowania w Katowicach podobno mają być teraz 31.03.07 szkoda, że akurat będe w Krakowie.. więc jakoby ktoś chciał..:)
No i troszkę bawię się decup. :-)
pozdrawiam :-)
Ania (yuka)
_________________ "Życie kocha tych, którzy kochają życie."
Maya Angelou
Wiek: 26 Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 16 Skąd: Chorzów/Żelisławice
Wysłany: 29 Marzec 2007, 07:38
cześć :lool:
nie wiem czy w dobrym temacie piszę - ale chyba tak bo chcę się z Wami wszystkimi przywitać
mam na imię Asią, jestem z Chorzowa ale ze względu na pracę to w tygodniu mieszkam niedaleko Częstochowy
a interesuję się szydełkowanie, frywolitkami i ostatnio zaczynam coś robić z decupagu - choc nei wychdozi mi to najlepiej, jak będę mieć tylko możliwość to pokaże coś nie coś z mojego małego dorobku
Cześć ;> Mam na imię Kamila i jestem z Zambrowa Generalnie zaczyna mi się podobać metoda filcowania. Generalnie to mam nadzieję, że nie utrudnię Wam życia
Pozdrawiam ;-)
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2134 Skąd: Lublin
Wysłany: 4 Kwiecień 2007, 14:36
Witam. To mój pierwszy post na forum. Znalazłam je w trakcie szukania informacji o filcowaniu i fimo. Podczytuję Was od jakiegoś czasu, wypada wreszcie się odezwać. Kiedyś robiłam na drutach, ale to było, tak dawno temu. Próbuję sama szyć, nie zawsze mi to wychodzi. Ostatnio zaraziłam się filcowaniem i fimo, na razie pierwsze próby są marniutkie, ale może w końcu uda mi się zrobić coś na tyle ładnego żeby móc to zaprezentować na forum. A największym moim bzikiem są rośliny głównie kaktusy i hoje i hippeastra, ale każdy badyl jest w mieszkaniu mile widziany.
Witam wszystkich serdecznie. Interesuje mnie haft, ale najbardziej lubię krzyżykowy. Zamiłowanie odziedziczyłam po mojej mamie. Próbowałam dziergać na drutach, szydełkować, zaczęłam frywolitki robić jednak uznałam, że to nie to. Najlepiej czuję się w hafcie.
Od lat ciągle coś dłubię. Trafiłam na to forum w poszukiwaniu informacji o filcowaniu. Znalazłam, jak widzę, fajnych ludzików, zakręconych, jak ja.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie z miasta magnolii, zapachu czekolady i Wielkiej Zieleni.
_________________ Dzisiaj będzie dobry dzień!
Ostatnio zmieniony przez ness 4 Maj 2007, 08:30, w całości zmieniany 1 raz
Witam serdecznie - zarejestrowałam sie juz jakis czas temu i zapomniałam
nadrabiam zaległości :]
Jestem Filka mama Kacperka 2,5 letniego ( w sumie prawie 3 :shock:) bardzo lubie prace ręczne CSRAPBOOKING to moja ogromna pasja
od razu lece tam pokazać jakies swoje wypocinki
miłego dnia !
Hobby: Rękodzieło, Internet & komputery, czytani Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 2080
Wysłany: 5 Maj 2007, 13:48
Dzień dobry w to sobotnie, majowe popołudnie Tak naprawdę mam na imię Agnieszka i jestem "dłubaczką biżuterii". Pozdrawiam ciepło i zmykam porozglądać się na forum
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum