Ordery: Brak
Wysłany: 20 Sierpień 2008, 19:14
krolewna napisał/a:
asiafrywolitka1, w każdym dziale masz podział na "inspiracje" i "nasze prace". wchodzisz w "nasze prace" konkretnego działu (np decoupage) i zakładasz sobie swój wątek, w którym możesz chwalić się swoimi dziełami.
a tak poza tym to cześć bo jeszcze się nie witałam
Wysłany: 21 Sierpień 2008, 08:03
Witajcie - na imię mam Sylwia, 38 lat, mieszkam w Wołominie, mam trójkę dzieci (16-letni syn i 12-letnie bliźniaki - córka i syn), mąż na szczęście jeden (po huk więcej problemów ). Robótkami zajmuję się od ponad trzech lat. Przez ten czas uzbierało się tego sporo - szydełko, frywolitka, decu, xxx, pergamano, hardanger, a od roku zachwycona jestem koronką klockową (w zeszłym roku byłam w Bobowej na kursie, potem wałek leżał rok, ale teraz wzięłam się za robotę). Od kilku dni podglądam Wasz wątek filcowy - właściwie ta technika ściągnęła mnie na Wasze Forum, mój zapał rośnie z każdym kolejnym wątkiem. Ale obiecuję zagłębić się i w inne techniki, bo tam na pewno dowiem się wielu nowych rzeczy i nieraz zachwycę się Waszymi pracami
witajcie i chodźcie Wszystkie zdolne kobitki , w ilości siła twórcza. a tu jest cudownie i nowe osoby tylko dodatkowo go upiększają. za chwilę i tak będziecie już "stare" , bo kto tu wejdzie to raczej nigdy nie zrezygnuje z bycie Craftką , chyba , że nie jest Craftką
Witam wszystkich serdecznie!
Mam na imię Mirka. Od jakiegoś czasu podczytuję was namiętnie, a to za sprawą filcowania, które ostatnio mocno mnie zainteresowało.
Widzę tu duuużo zdolnych i kreatywnych osób.Mam nadzieję nauczyć się wielu nowych rzeczy.
Jestem z okolic W-wy, mam męża i dwie córki.Nie pracuję zawodowo, zajmuję się rękodziełem.
Jeśli ktoś ma ochotę zoaczyć moje prace, zapraszam do mojej galerii:))
Wysłany: 22 Sierpień 2008, 16:24
Witajcie,
mam na imię Joanna, mieszkam w Łodzi już od niemal 24 lat, czyli całe życie. Większość tego życia również coś dziubię na szydełku czy krzyżykami, ale "na poważniej" robótkami zajmuję się jakoś od roku - może półtora. Złapałam bakcyla i pewnie niełatwo będzie się wyleczyć...
W tym roku przeprowadzam się do pierwszego własnego mieszkania z moim mężem-elektem (wiecie, jak prezydent-elekt - wybrany, ale jeszcze nie zaprzysiężony ), który dla mnie przeprowadza się do paskudnej Łodzi z pięknego Trójmiasta. I chwała mu za to. A piszę o tym, żeby wytłumaczyć, że ostatnio mam mniej czasu na robótki (remont! magisterium!), ale za to więcej czasu spędzam na przeglądaniu i podczytywaniu różnych forów internetowych. Między innymi tego... I w końcu zarejestrowałam się i witam.
Dzień dobry!
_________________ Ys.
___
Wysłany: 22 Sierpień 2008, 16:54
Witaj moja imienniczko to w takim razie wszystkiego najlepszego na nowym mieszkanku urządź sobie wygodne miejsce robótkowe bo jak sie czlowiek napatrzy na te wszystkie piękności ,jakie robią dziewczyny ,to.....nic tylko siadac i robić
Wiek: 26 Dołączyła: 17 Sie 2008 Posty: 23 Skąd: Białystok
Wysłany: 23 Sierpień 2008, 13:49
Oj, strasznie wciągające jest to forum... jak chodzenie po bagnach Ysabell, powodzenia w remontach (znam ten ból) i w magisterium Ja już nie mogę doczekać sie przeprowadzki i... cała kuchnia dla mnie na gipsowanie i inne takie bo juz pod wpływem forum zechciało mi sie porobić mydełka a przecież nie wiadomo czego się jeszcze naczytam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum