CRAFTLADIES Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Witamy!!! (się)
Autor Wiadomość
kess1 
Goszcząca lady ;)

Ordery: Brak

Wysłany: 25 Sierpień 2008, 22:18   

Witam wszystkie forumowiczki. Na razie tylko czytam i przeglądam Wasze posty i prace. Niestety jestem w trakcie remontu domu. Jestem zafascynowana Waszymi pracami. Ja niestety nie mam takiego dorobku.moje skromne początki można oglądnąć tutaj http://fotoforum.gazeta.pl/u/kess2.html . Stawiam pierwsze kroki w pergamano fotki postaram się dołączyć miarę wolnych chwil. Pozdrawiam Wszystkie Craftladies

Moje robótki http://fotoforum.gazeta.pl/u/kess2.html

Google
Sponsor

Wysłany: 25 Sierpień 2008, 22:18   Advertisement

asiafrywolitka1 
Kandydatka na Craftlady ;)
asiafrywolitka1

Wysłany: 26 Sierpień 2008, 19:09   

kess1 ja Cię bardzo przepraszam ,ale jak to są skromne początki :o to ja już nic nie mówię....przecież Ty robisz takie pękności ,że mi dech zaparło...uf :o po remonciku wskakuj do nas i chwal sie dalej swoją mistrzowską pracą :>
...ach te jajka 8-) ...ch te wstążeczki...... 8-) ....piekności ,cudości....

Sandrunia 
Nie pisząca lady ;)

Wysłany: 27 Sierpień 2008, 00:24   

Witajcie :)

Mam na imię Sandra - łatwo się domyslić ;) Całkiem przypadkowo, kilka dni temu buszując między regałami w salonie empik'u, odkryłam "magiczne" buteleczki do decoupage. Zainteresowana ta tachniką zaczęłam buszować w internecie - całkiem przypadkowo trafiłam na blog Michelle :) i stąd droga do forum CRAFTLADIES była już krótka :)

Dziewczyny jestem oszołomiona Waszymi pracami - są prześliczne.

Czekam na mój zestaw startowy do decoupage - już do mnie jedzie :) Trzymajcie za mnie kciuki...oby pierwsze próby nie były ostatnimi ;) Pozdrawiam

asiafrywolitka1 
asiafrywolitka1

Wysłany: 27 Sierpień 2008, 12:29   

Witaj :)
No to Sandruniu...wpadłas na całego ;) już sie nie uwolnisz od nas :travolta: czekamy na poczatki dekupażowania...a to ,że bedzie cd.....to wiemy wszystkie ,prawda kobietki ;)
pozdrawiam cieplutko :coolik:

arctia 
Nie pisząca lady ;)
arctia

Wysłany: 28 Sierpień 2008, 15:21   witajcie

Miło patrzeć na waszą twórczość. Już dawno nie spotkałam nikogo kreatywnego, a tu takie zaskoczenie! Mam nadzieję, że wiele się tu nauczę :)

pi.ne.ap.ple 
Początkująca Craftlady ;)
przeżuwaczka gum:)

Hobby: wszystko

Wysłany: 28 Sierpień 2008, 19:55   witam ...

witam . :hihi:
jestem tu od dzisiaj , ale dla wiadomości tych ,którzy nie traktują mnie poważnie,to w tym temacie jestem już trochę obeznana ... szyję od 5 lat a na stronach typu hand made siedzę od ponad miesiąca . mimo iż mam dopiero 12 lat , to proszę traktować mnie normalnie , a nie jak jakieś dziecko ze żłobka . :papa:

rockmama2 

Wysłany: 28 Sierpień 2008, 20:05   

Ja osobiscie traktuje Cie bardzo powaznie :ok: Na pewno jestes bardziej biegla ode mnie w crafcie :shout: Czesc pin.e apple :kiss:

izuss1 
Craftlady moderatorka ;)

Hobby: faza origamiowa ;)
Pomogła: 18 razy

Wysłany: 28 Sierpień 2008, 20:10   

pi.ne.ap.ple, witaj. rozgość się, poczuj wygodnie i pokazuj nam swoje prace

wszystkich traktujemy tu normalnie - wiek na tym forum nie ma znaczenia

a w przyszłosci nie narazisz się na uwagi jeśli dokładnie przeczytasz wątek do którego się wpisujesz, a nie tylko kilka ostatnich postów

mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely

Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera :)

Imago 
Goszcząca lady ;)

Wysłany: 29 Sierpień 2008, 11:02   

No to zrobiłam pierwszy krok ;)
Znalazłam wasze forum już kilka dni temu przypadkiem w google ale obiecałam sobie, że zarejestruję się jak zacznę coś robić i będę miała coś do pokazania...
Nie dotrzymałam słowa ;)
Nie mniej jednak pragnę się ze wszystkimi serdecznie przywitać :)
Co prawda nie będę pewnie na początku za bardzo się udzielać - prócz okrzyków zachwytu na widok niektórych waszych prac jeśli nie będę mogła się powstrzymać ;)
Po pierwsze dlatego, że na razie tylko planuję, a po drugie dlatego, że z tego samego względu nie uważam się za osobę kompetentną do zabierania głosu w dyskusjach w kwestiach rękodzielniczych :)

Na początek krótka historia ;)
Kiedyś uwielbiałam lepić rzeczy z plasteliny i modeliny - pamiętam nawet jak z kuzynką próbowałyśmy je za grosze sprzedawać i chyba nawet nam się kilka rzeczy sprzedać udało :) Potem na długi czas przestałam aż w końcu jakoś dziwnym trafem przypomniało mi się o modelinie, fimo itp... I tu małe zaćmienie pamięci, bo nie wiem dlaczego mi się przypomniało i zaczęłam szukać :) W każdym bądź razie google pokazało mi odnośnik do Was. No to jestem. Przyglądam się, czytam i planuję :) Już kupiłam materiały - na początek modelinę, bo u mnie nie ma fimo, poza tym chcę się wprawić na czymś tańszym ;) - a także wspominaną przez was książkę "cuda z modeliny", po której obejrzeniu od kilku dni nie mogę zebrać szczęki z podłogi ;)

Jakiś czas temu robiłam też proste kolczyki z koralików, ale nie tak ładne jak wasze :)

Na codzień moją największą pasją jest fotografia - obrałam ją za kierunek studiów - w tym roku skończyłam wrocławskie WSF AFA - jakież było moje zaskoczenie gdy zobaczyłam budynek szkoły na zdjęciach z kiermaszu :) tak, tak - obie szkoły dzielą ten sam budynek :) ulotkę z czerwcowego kiermaszu pamiętam, brałam ze szkoły i również byłam zaskoczona gdy zobaczyłam, że to wasze dzieło :) nie byłam co prawda z wizytą ponieważ na weekendy wracałam do domu
Teraz będę kontynuuować studiowanie Fotografii w Wyższej Szkole Sztuki i Projektowania w Łodzi :)
Nie mam swojej strony poza photoblogiem, którego nie traktuję jak poważną galerię, więc nie wszystkie umieszczone zdjęcia są dobre. Jeśli jednak ktoś ma ochotę zajrzeć to zapraszam - http://imago.fbl.pl

A teraz, nim wszystkich śmiertelnie zanudzę zabiorę się za czytanie :)

Raz jeszcze witajcie!

asiafrywolitka1 
asiafrywolitka1

Wysłany: 29 Sierpień 2008, 12:53   

Imago witaj serdecznie.... Twoje fotografie są SUPER !!! :travolta: :travolta: :travolta:

nyskadu
Goszcząca lady ;)

Wysłany: 29 Sierpień 2008, 19:40   

Witam, mam na imię Agnieszka, uwielbiam haftowac XXX :D

H_aribO 
Nie pisząca lady ;)

Wysłany: 30 Sierpień 2008, 22:01   Hmm

Hmm.. I co by tu o sobie napisać.. Więc tak. Mam na imię Karolina, lat 13. Jeśli chodzi o rodzaj robótek ręcznych to próbuję trochę tego, trochę tamtego, ale zawsze staram się tworzyć coś wyjątkowego. Próbowałam haftu krzyżykowego, robienia biżuterii z koralików i muliny. Wciąż się uczę ;)

asiafrywolitka1 
asiafrywolitka1

Wysłany: 30 Sierpień 2008, 22:29   

Witajcie :) Agnieszko i Karolinko....miłego "robótkowania" i ciągłej weny twórczej ;)

Vierrna 
Donia

Hobby: Decoupage

Wysłany: 31 Sierpień 2008, 09:24   

Hej
Ja już się kiedyś witałam ale tak dawno, że napewno już nikt mnie nie pamięta :P pisałam nawet że szybko nie opuszczę forum i chociaż mogłoby się wydawać że jednak to zrobiłam to nie prawda :) na bieżąco przeglądałam forum a nie udzielałam się tylko dlatego bo nie bardzo miałam na to czas: najpierw musiałam skupić się na pisaniu pracy licencjackiej, później przygotować się do obrony, obronić a po tym wszystkim się odstresować czyli wakacje na maksa. Obecnie pracuje więc mam troszku więcej czasu bo nie trzeba w końcu w domu już siedzieć nad książkami lalala tzn nad podręcznikami bo inne książki to bardzo lubię czytać ;) przez ten okres popełniłam kilka prac, jedne mniej inne bardziej udane, napewno je wam pokaże :D

To może jeszcze coś o sobie. Mam na imię Dominika, mam prawie 24 lata i mieszkam w Bytomiu. Zajmuję się troszku decoupage, a ostatnio coś mnie do scrapbookingu ciągnie. O decoupage dowiedziałam się przez czysty przypadek. Szukałam w internecie sposobu na wykonanie czegoś własnoręcznie do ozdoby pokoju i na jednym z portali natknęłam się na sposób ozdabiania serwetkami zwany decoupage. Był tam krótki kursik jak ozdobić doniczkę. Pomyślałam sobie fajne, trzeba kiedyś spróbować. I tak by na samych planach zostało gdyby nie to że tydzień później w pewnym miesięczniku natknęłam się na artykuł o dwóch paniach które połączyła właśnie ta "sztuka", pomyślałam że to jakiś znak i tak się zaczęło. Najpierw duuuuużo na ten temat czytałam aż w końcu spróbowałam i wsiąkłam. Moje pierwsze doniczki (po pierwsze ten kurs na który trafiłam, po drugie miałam w domu sporo glinianych brzydkich doniczek, po trzecie mówią na mnie także Doniczka :P Dominika->Dominikczka->Doniczka hehehe). Te pierwsze moje doniczki już właśnie kiedyś umieściłam tu na forum :)

Oj to się rozpisałam. Czy komuś to będzie chciało się wogóle czytać hehehehe :P

No to jeszcze raz WITAM się :piwko:

asiafrywolitka1 
asiafrywolitka1

Wysłany: 31 Sierpień 2008, 10:33   

hejka :) Dominiczko :coolik:

Odpowiedz do tematu