Ordery: Brak
Wysłany: 4 Wrzesień 2008, 08:31
To i ja się chyba powinnam przywitać
Mam na imię Magda i jestem z Katowic Mam 2 urocze córeczki (1 i 3 lata), które dość szczelnie wypełniają mój czas
Właściwie do zagoszczenia na Waszym forum zachęciła mnie Silverka, bo wcześniej jedynie wiedziałam, że takie forum istnieje. Ale nie wiedziałam, że jest takie fajne
Mam więc nadzieję, że będę tu częstym gościem. Na pewno wielu z Was do pięt nie dorastam, ale lubię sobie czasem "podłubać" Dawniej robiłam na drutach, na szydełku, malowałam na szkle, robiłam kartki, itp. a od ok. 1,5 roku praktycznie w 100% pochłania mnie tworzenie biżuterii. Oczywiście nie mam złudzeń, że tworzę jakieś arcydzieła, ale najważniejsze jest, że świetnie się przy tym bawię
Witam bardzo serdecznie .
Mam na imię Beata i bardzo liczę na Waszą pomoc ,na drutach trochę sobie radzę ,ale szydełko słabiutko.W wyszukiwarce szukałam czegoś o modelowaniu dzianiny (wychodzą mi nie równe brzegi podczas szydełkowania ) ,ale nic nie mogę znaleźć .Bardzo proszę o pomoc ,słabo się jeszcze poruszam na tym forum.
Z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam serdecznie.
Też sie w końcu przywitam. Do tej pory czytam forum, głosuję w konkursach
i podziwiam Wasz talent i kreatywność.
Ja lubię szydełkować (ale tylko maleństwa), troszeczkę drutuję ( głównie czapki, szaliki dla rodziny).
Umiem posługiwać się igiełką do frywolitek, szydełkiem do frywolitek (troszeczkę )
i uczę sie trzymać czółenka w dłoni.
Podoba mi się wiele technik.
Bardzo chciałbym nauczyc się filetu na iglicy.
Witam wszystkich. Wczoraj zarejestrowałam się na forum, choć bywałam tu jako gość bardzo często - bardzo tu miło. Nazywam się Alicja, lat 42. Podziwiam atmosferę, jaka tu panuje - ileż życzliwości, wsparcia. No i te dobre rady, instrukcje - nie powiem, korzystam. O rękodziele już nie wspomnę - cudne rzeczy robicie. Ja bawię się głównie biżuterią - z koralików, modeliny (ASTRA). Teraz zaopatrzyłam się w drucik i zamierzam nauczyć się owijek. Przeczytałam uważnie szkółkę i... może spróbuję za jakiś czas. Pozdrawiam wszystkie Craftladies.
Witam
po tej stronie klawiatury czarneoczy częstochowskie
Do tej pory decoupage, teraz lekko scrapbooking, sporadycznie szydełko (rozpoczęty półtora roku temu bieżnik i kupa gwizadek na choinkę)
Witam wczystkie craftki
Mam na imię Aneta i troszkę dłubię, głównie biżuteria, chociaż bardzo podobają mi się decoupage i scrapbooking, na które po prostu nie mam czasu.
Mam nadzieję że uda mi się rozgościć na forum, bo narazie brak mi czasu.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum