Witam
od dłuższego już czasu śledzę to forum i jestem pełna podziwu dla Was wszystkich za piękne prace i głowy pełne pomysłów. Daleko mi do waszych umiejętności ale postaram się dzięki forum podszkolić i też czymś się pochwalić. Umiem obsługiwać druty, szydełko, haft krzyżykowy. Ostatnio zafascynowały mnie frywolitki. Będę śledzić szkółkę i popróbuję coś wydziubać.
Pozdrawiam
Witaj Ewo i korzystaj jak najwięcej. Dzięki temu forum nauczyłam sie i nadal szkolę w technice filcowania na sucho i mokro. Poznałam świetne Osoby, z wieloma zaprzyjażniłam sie bliżej.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Witam wszystkie forumowiczki. Postanowiłam do was dołączyć. A teraz kilka słów o sobie. Mieszkam na wsi /od pewnego czasu/ i jestem emerytką. Od dawien dawna robie na szydełku i na drutach a teraz zajęłam sie także wyplataniem ze sznurka sizalowego. ale szydełko lubie najbardziej. Postaram sie pokazać parę swoich prac jak tylko naucze sie jak dodawać zdjęcia. Raz jeszcze pozdrawiam wszystkie ladies.
Witajcie.
Dzisiaj na spotkaniu robótkowym w Krakowie dowiedziałam się o Waszym forum od Joani. Troszkę sie tu pogubiłam ale mam nadzieję, że w dobrym temacie sie witam
Bardzo mi sie tu u Was podoba. Konkursy są czadowe, i wymianki i w ogóle!!!
Zajmuję się głównie patchworkiem ale raczej w małych formach. Próbowałam tez innych technik. Przez ten moment, kiedy chodziłam sobie tutaj zafascynowały mnie prace z filcu i chyba przyjrzę się tej technice dokładniej....jak znajdę więcej międzyczasu...
(mam nadzieję, że udało mi się podać ten adres...)
(mam też nadzieję, że jak mi się udało to nie złamałam jakiegos punktu regulaminu, który starałam się przeczytac ze zrozumieniem )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum