Witam wszystkie Panie:))) Jak większość, forum oglądam od dość dawna, prawdę mówiąc aż mnie onieśmiela ilość pięknych rzeczy, jakie tu się ukazują, ale najbardziej to wasze talenta... Sama posiadane jakoś rozwijam, na ile czas i środki pozwalają, mo/że się kiedyś swoimi pracami pochwalę, ale nie teraz:))
Szczególnie serdecznie witam się z Ivy, którą znam już od dość dawna i to osobiście i nigdy mi nie zdradziła swoich talentów:))
witam miłe,piękne i zdolne Panie
Jam jest noworodek wśród Was i na razie czytam,czytam,oglądam i wzdycham...
Zagłębiam się w teorii bo czekam na napływ funduszy żeby móc pierwsze materiały kupić a co z tego wyjdzie hmmm zobaczymy,mam nadzieję,że już wkrótce...
Jestem matką pięciomiesięcznego brzdąca i o dziwo mam sporo wolnego czasu,z którym nie bardzo wiem co zrobić.Właśnie planuję urządzić mu dżunglasty pokoik więc jak już zacznę coś tworzyć,będzie to motywem przewodnim.
Dwa miesiące temu przeprowadziliśmy się do nowego domu,w którym więcej rzeczy niema niż jest.Może nie jestem oryginalna ale marzą mi się kuchenne sprzęty z motywem lawendy,ziół czy żabich oczek...
W szkole średniej trochę malowałam,robiłam na drutach a nawet uszyłam 2spódniczki ale czułam,że pasji życiowej muszę szukać dalej.
Mam nadzieję,że dzięki decoupage będę się mogła w końcu wyżyć artystycznie choć pewnie duuużo wody upłynie zanim uda mi się coś perfekcyjnie wykonać.Myślę jednak,że najważniejsze jest to żeby to co robimy sprawiało nam radość a na resztę przyjdzie czas "uczony z nieba nie spadł"
pozdrawiam
Witam wszystkie pozytywnie zakręcone Panie
Od jakiegoś czasu podpartuję forum w dziedzinie filcowania i decoupagu. Trochę robię sama, ale nie wszystko wychodzi tak jak powinno. Liczę więc na pomoc w rozwiązywaniu mniejszych i większych problemów. Sama też zajmuję się witrażem.
pozdrawiam
Witajcie!
Podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale chciałabym wreszcie te swoje ochy! i achy! nad Waszymi pracami wyrazić głośniej więc postanowiłam się zarejestrować
Jestem Monika, mieszkam na Mazurach, studiuję w Gdańsku, kończę właśnie jeden kierunek i ciągnę powoli drugi, cóż więcej.. Fisia mam konkretnego na punkcie wszelkiego rękodzieła Najchętniej szycie, szydełko i 'zabawy' z papierem.
Pozdrawiam wszystkich ciepło
nitka, witaj a czemu jeszcze nie chcesz pokazać swoich prac ?
Chcem chcem, ino czasu nie mam porobić im zdjęć, bo nie wszystko mam już porobione, zwłaszcza ostatniej wytwórczości.
Przestudiuję technikę dodawania zdjęć, a wtedy się coś niecoś pochwalę:))
Hobby: biżuteria, filcowanie, szycie i różne inne :)
Ordery: Brak
Wysłany: 30 Wrzesień 2008, 10:55
Witam Jestem z Wrocławia- już od jakiegoś czasu Was poczytuję ale dopiero teraz doszło do rejestracji Tworzę biżuterię artystyczną, w tym ślubną i szyję torebki i inne bzdurki Generalnie jestem nastawiona rękodzielniczo
Pozdrawiam ciepło!
Wysłany: 2 Październik 2008, 11:14 witam się ponownie
Witam ponownie po długiej przerwie:-) Nie miałam głowy zupełnie do rękodzielenia, narobiło się problemów i zmartwień, czasu mało i zarzuciłam na dobre pół roku manualne działania twórcze. Teraz czasu mam więcej, bo nie pracuję, więc próbuję się zorganizować na nowo i zachciało mi się znów wrócić do działania, chcę się jeszcze raz porwać na decoupage. Póki co z wielkim zacięciem uczę się angielskiego i codziennie gotuję obiadki, ale nie będę tu wklejać zdjęć moich kulinarnych eksperymentów:-D Poczekam aż wymodzę coś nowego w temacie biżuterii albo decuoupage, chociaż... napotykam pewne przeszkody na drodze powrotnej do robótek ręcznych... Ale o tym to już gdzie indziej, znaczy w innym wątku:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum