Witam serdecznie
To mój debiut na forum.
Pochodzę ze Szczecina, jestem mamą 6 letniej Zuzi.
Moja pasją sa krzyżyki, scrap, "wytwarzanie" kartonowych pudeł (od podstaw)... i artystyczne pakowanie prezentów. Uwielbiam tez spełniac sie w aranżacji wnetrz i dekorowaniu.
Witam Was bardzo serdecznie i licze na ciepłe przyjęcie
Witam wszystkie i wszystkich bardzo goraca!!!!!! :cool:Ciesze sie ,ze wreszcie po dlugich"mekach" dostalam sie na wasze forum.Pragne bardzo ,bardzo mocno podziekowac Lance.Mam nadzieje ,ze bede sie z wami swietnie bawic.
Witam serdecznie
Mam na imię Agnieszka i powoli zaczynam przyznawać się sama przed sobą, że rękodzieło staje się moim uzależnieniem. Pocieszam się jednak tym, ze każdy musi mieć jakiś nałóg
Ten grozi tylko nadmiernie przeładowanym pokojem i nie-kupowaniem-sobie-rzeczy-w-sklepie, bo przecież nie zhańbię się kupnem szalika, jeśli lepszy zrobię sobie na drutach sama.
Uwielbiam szydełko, od haftu też nie uciekam, druty i maszyna do szycia też mają swój czas (choć tu dopiero się uczę), robię kartki na rozmaite okazje, marzę o kołowrotku i warsztacie tkackim i jestem mistrzynią w zaczynaniu owych robótek. Gorzej z kończeniem
W słoneczny,niedzielny dzień,witam wszystkie sympatyczne i uzdolnione Panie Craftladies.Jestem początkującą dziergaczką.Potrafię zrobić szalik najprostszym ryżem,sprawia mi to dużo radości i zaostrza apetyt na więcej.Z ogromnym podziwem oglądam prace super zaawansowanych Pań i pocieszam się,że może też zaczynały od ryżowych szaliczków:)
Ojć! Nie przedstawiłam się,mam na imię Małgosia,mieszkam niedalekoWarszawy,szaliczki dziergam moim córkom.
Witam!
Dotarłam do Was błądząc po linkach na "dzierganych" blogach i... zamarłam z zachwytu Jako, że w moim otoczeniu nikt raczej nie ma "parcia" na tworzenie czułam się co nieco odludkiem.
A teraz do brzegu - mam na imię Kasia, mieszkam w Policach (sypialnia Szczecina). Mam męża, córeczkę i Kocicę Całą ekipą pasjonujemy się odtwórstwem historycznym, w związku z czym szyję i haftuję nasze XIII-to wieczne stroje, uczę się pasamonictwa i marzę o dzierganiu igłowym. W codziennym życiu uwielbiam robić na drutach (szczególnie dla Idulki) i trochę szydełkuję.
Jako, że występuję w roli ucieleśnienia chaosu i mam tysiąc pomysłów na minutę chwytam się też innych rękodzielniczych pasji, ale brak konsekwencji szybko przywraca status quo. Może kiedyś...
Na razie pozdrawiam wszystkie Panie i bardzo się cieszę, że tu jestem.
Jestem muFa ze Śląska. Próbuję rożnych rzeczy zależnie od natchnienia. Zaczęłam od decoupage. Potem odkryłam, że maszyna do szycia nie jest tak straszna jak mówią , więc próbuję szyć torebki. Niedawno odkryłam filcowanie - fantastyczna sprawa. Niewiele mam prób za sobą, a to forum to dla mnie prawdziwy skarb. Jest szansa, że coś z tego mojego filcowania będzie. Pozdrawiam!
Izuss - dzięki za powitanie. Tak też myślałam, że trochę naszego nawiedzonego towarzystwa musi się błąkać tu i ówdzie Mam nadzieję, że kiedyś uda się zgadać i co do tego hobby i związanego z nim rękodzieła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum