Witam cieplutko Mu Fa i Nael,ja tez jestem nowa i juz "uzalezniona"od tego super towarzystwa.Tyle artystek i milych pan ;ze niewiadomo na co sie skusic ,co wybrac.Wszystkie prace takie piekne ,a ich wlascicielki sluza zawsze pomoca.
Witajcie! I ja do Was dołączyłam Piszę z Łodzi. Mam 23 lata, od ponad roku jestem mężatką, jak na razie bez dzieci. W każdej wolnej chwili tworzę...głównie kolczyki, jeśli zajdzie taka potrzeba to również kartki, od czasu do czasu anioły z masy solnej. Ostatnio bardzo spodobał mi się decoupage, mam tylko nadzieję, że okres niepowodzeń szybko się skończy
Cześć!
Dołączyłam do Was z nadzieją, że też wpisze się w to piękne, kolorowe forum.
Co prawda moją pasją jest głownie chemia i dziedziny ścisłe, ale w czasie wolnym chcę rozwijać się w różnych kierunkach. Miło mi, ze jestem z Wami!
Ja także pragnę się przywitać Mam na imię Kamila, mieszkam w okolicach tak rozsławionego ostatnio miasta Augustowa (Rospuda, obwodnica Augustowa- było o tym głośno ) i mam 17 lat. Tworzę biżuterię od pół roku jest to moja pasja, może dzięki Wam zajmę się też innym rodzajem tworzenia
i ja sie skromnie przywitam nazywam sie Natalia, co prawda moja pasja sa ostatnio glownie wlosy, i tnę wszystko co popadnie ale znajduje tez czas na witraze, malowanie porcelany i obowiazkowo kolczyki
Pozdrawiam
Witam! C:
Ja zajmuję się od niedawna robieniem biżuterii. Znalazłam tu wiele pomysłów na wykonanie ciekawych koralików z modeliny. Myślę, ze będę tu często zaglądać ^^
jest mi przykro , że nie witam nikogo od dłuższego czasu , a więc rehabilitacja- wszystkie nowe wielbicielki forum witam. a tu jest naprawdę świetnie i przecudowne osoby, które służą wielkim sercem i wiedzą. a więc witajcie i świetnie się bawcie, no i pokazujcie co pięknego robicie.
Witam nieśmiało...<wychyla z kącika>.
Też postanowiłam się przywitać. Pod kokonem anonimowości(gadożerowej) zwę się Marzena.
Mam 19 lat i w tym roku skonczyłam szkołę o profilu kreowanie ubioru.
Uwielbiam szyć, tworzyć,rysować, projektować oraz robić biżuterię( a raczej próbować robić gdyż dopiero się uczę).
Pozdrawiam was wszystkie(obiektów płci męskiej nie zaobserwowałam) i lecę już spać bo późna godzina!;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum