Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2571 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 24 Listopad 2007, 18:20
No więc tak.Generalnie tak, tylko nie podobają mi sie te aplikacje a własciwie sposób ich naszycia , bo albo ma sie coś strzępić albo ma być dokładnie przyszyte, a tutaj nie wiadomo, a raczej wydaje mi sie ze strzepić się nie powinno, ale reszta bardzo fajna, kolory, i kształt
yhm, postaram się coś z tym zrobić dobrze, że kuzynka wie, że dopiero "raczkuję", jeśli idzie o szycie.
pss... przy okazji, Joaniu - podczas szycia tej torebki korzystałam z Twoich wskazówek, które kiedyś podałaś w swoim torebkowym wątku, za co dziękuję Ci serdecznie
nie wiem czemu ale torebka od razu sojarzyła mi się z Czerwonym kapturkiem Torebka naprawde super. tylko faktycznie Joania ma racje co do aplikacji. Na 18 jak najbardziej. Sama bym taką chciała dostać na urodziny.
zebrzyca, kupiłam w pasmanterii taką koronkę/tasiemkę/lamówkę, nie wiem jak to nazwać i ją po prostu przyszyłam ręcznie wokół tych złotawych aplikacji :-)
filcowe
- jest strasznie ładna , ale ci się udała ! i wierzę ci ,że jest czekoladowa , bo ja widzę ją u siebie też w bardzo ładnym kolorze, jako popielato-szafirową
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum