Wiek: 32 Dołączyła: 10 Mar 2007 Posty: 13 Skąd: Częstochowa
Ordery: Brak
Wysłany: 10 Marzec 2007, 14:24
Oto moja torebka, niedawno wydziergana
Wykorzystałam przeróżne resztki włóczek: Puchatka, Kot, Kotek, troszkę Sonaty i Peoni. Szydełka 5mm, 4mm i 3,5mm. Torebka zapinana na zameczek, w środku podszeweczka + dwie keszonki np. na komórkę itp.
Wiek: 32 Dołączyła: 10 Mar 2007 Posty: 13 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 12 Marzec 2007, 11:38
Dziękuje :kwatuszek:
elenuke na początku ucho niczym nie usztywniałam
dziergałam je bardzo ściśle, podwójną nitką.....i w formie "rury/tuby" ......w środku był pusty tunel i na szczęście można było coć tam przeciągnąć ........
dopóki nosiłam portfelik i puderek wszystko było ok, ale któregoś dnia wybrałam się na zakupy, ciągle coś wrzucalam do torebki a ucho zaczęło rosnąć wzdłuż :mrgreen:
przez środek przeciągnęłam więc taśmę parcianą i teraz mogę nosić nieprzeiwdziane ciężary!!!!
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2473 Skąd: Kraków
Wysłany: 28 Marzec 2007, 18:41 Nowa torebka
A oto moje dwudniowe wypociny,które zaraz wstawiam do galerii. ,liczę na rzetelna krytyke bo juz sama nie wiem jakie torebki sie ludziom podobają i ile według was moze kosztować. :water: Torebka jest naprawdę duża,wlasciwie torba 47x42 cm i raczki takie ze można nosic na ramię
Torby świetne, jak zawsze bardzo dobrze odszyte.Wiadomo zawodowiec Mnie najbardziej podobają się te w kratkę z aplikacjami kwiatowymi w kolorach fioletowych.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum