To materiał z atłasowym połyskiem daje taki efekt błyszczenia. Z pewnością w realu wygląda to inaczej - spokojniej, nie błyszczy tak jak na zdjęciu. Do takiej torby przypięłabym zaraz krwiście czerwoną różę.Bardzo fajnie CI wyszła. No ale w końcu komu miała wyjść ta torebka jak nie Tobie
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2571 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 6 Czerwiec 2007, 22:40 Ostateczna wersja torebki
Zmieniłam różę bo w torebce nie ma nic czerwonego a pomarańczowy i owszem .Tę róże zrobiłam sama i juz to jest wersja ostateczna.Przepraszam za zamieszanie
Wczoraj jak inaczej ustawiłaś torbkę, już z czerwoną różą to dostrzegłam, ze tam jest pomarańcz. Nie chciałam jednak już więcej się mądrzyć. Teraz rzeczywiście jest bardzo dobrze i powiem szczerze, że ta zrobiona przez CIebie róza bardziej mi się podoba Reasumując tam właśnie brakowało takiego mocniejszego akcentu.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2571 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 7 Czerwiec 2007, 07:41
Dziękuję wam za pochwały i tobie Rozello za podpowiedz,bo nie zamierzałam robić róży ale teraz faktycznie uważam że jest ona tam niezbędna.Co dwie głowy to nie jedna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum