Wspaniałe torebki, niesamowity efekt z tych sfilcowanych sweterków . "Owieczkowa" torebka jest przesłodka! A ta z medalionami bardziej taka elegancka - naprawdę wspaniała.
Jak długo żyję nie widziałam takiej cudnej owieczki i w dodatku na cudnej torebce(a żyję prawie tyle co Ty).BBBBRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAWWWWWWWWWWOOOOOOOOOO!
Dziękuję, nie myślałam, że ktoś jeszcze zajrzy do dawno nieodkurzanego wątku.
Po Waszych komentarzach zaczynam się wstydzić, że zarzuciłam pracę nad kolejnymi torebkami. Leżą w szafie pozaczynane i czekają na przypływ weny twórczej. Może jak miną upały to siądę do roboty nad sweterkowymi filcakami
Po Waszych komentarzach zaczynam się wstydzić, że zarzuciłam pracę nad kolejnymi torebkami. Leżą w szafie pozaczynane i czekają na przypływ weny twórczej. Może jak miną upały to siądę do roboty nad sweterkowymi filcakami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum