te z kwiatami faktycznie piękne, bardzo ładnie podkreślasz kształt kwiatów przeszyciami, ale bardzo podobają , mi się te z imitacją skóry. Bardzo ładny efekt, skóra mało widoczna a przeszycia powodują łagodniejsze przejscia kolorystyczne
właśnie Joaniu - fajnie sie bawisz z tymi ściegami
bo prócz tego, że Ty torebki szyjesz, projektujesz oczywiście, ozdabiasz itd, to jeszcze do tego cały czas eksperymentujesz.... I dlatego Twoje prace się nie nudzą!
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
właśnie Joaniu - fajnie sie bawisz z tymi ściegami
bo prócz tego, że Ty torebki szyjesz, projektujesz oczywiście, ozdabiasz itd, to jeszcze do tego cały czas eksperymentujesz.... I dlatego Twoje prace się nie nudzą!
No właśnie, Izuss powiedziała wszystko.
Nie chcę i nie potrafię wskazać , która mi się najbardziej podoba. Szczególna pochwała za dobór tkanin. Przyciągają oko i zwracają uwagę.
Choć mieszkam daleko od Krakowa to miałam przyjemność podziwiać prace Joani i podziwiać precyzję wykonania.
ja zakochałam się w słonecznikowej, i czarnej z różami, ale pozostałe też są piękne. co rzut to inny styl, a właściwie kształt, bo styl nieodzownie Joaniany jedynie tryndy inne
Hobby: wszelkie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 553
Ordery: Brak
Wysłany: 23 Sierpień 2008, 22:23
Torebki są niesamowite... Podziwiam kunszt szycia na maszynie... to jest jedyna rzecz, której raczej nie opanuję w stopniu zadowalającym, bo... maszyna to mój wróg
To już nawet nie jest szycie- w Twoim wykonaniu to wirtuozeria szycia...
A ja mam okazję macać większość z nich. Są rewelacyjne, dokladnie wykonane, świetnie się je nosi (wiem z doświadczenia) i gdyby nie................. mialabym ich więcej, dużooo więcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum