Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 13 Paź 2007 Posty: 507 Skąd: prawie 3miasto :)
Ordery: Brak
Wysłany: 18 Wrzesień 2008, 14:42
torebki sa cudowne!!! ta pawiowa ma bardzo ładny kształt i kolorki no i sam paw jest super a szara jest w całkiem inna ale też urocza, te kwiatuszki prześliczne
a dziewczyny dobrze radzą poszukaj jakiejś przedsiębiorczej koleżanki bo TAKI talent i TAKIE prace trzeba cenić wysoko życze powodzenia będe trzymać kciuki żeby się udało
_________________ Każdy z nas ma we wnętrzu muzyczkę, która mu akompaniuje. Jeśli inni ją także słyszą nazywa się to osobowość.
dzięki
Koleżanka nie jest potrzebna - chyba do podcięcia skrzydełek - ja sama jestem wystarczająco "obrotna". Tyle tylko, że chwilowo mam za dużo na głowie. Nawet nie mam czasu by coś nowego zrobić. Nie dość, ze dopadły mnie te wszystkie plagi, to jeszcze jest początek roku akademickiego - dostałam nowy przedmiot i muszę napisać 30 wykładów... ale mi się nie chce.... łojenyyyy....
Lakukaracza dasz radę, a ta sąsiadka to może ma jakąs wadliwą instalacje, niemozliwe że przez przypadek tak zalewa non stop? moi sasiedzi w Polsce tez nas zalewali w łazience non stop po 6 razy na rok. w koncu PZU czy Warta wysłało do nich fachowca i okazało się że jakas uszczelka przy odpływie wanny puszcza. koszt naprawy 100 zł. sąsiedzi odmówili bo im nie przeszkadza . zapłacił mój tata bo miał dośc drapania sufitu i malowania itd.
do wszystkiego podchodzisz z pasją i jeżeli Twoje wykłady są takie jak torebki to piszę się na słuchacza wielbiciela. są bardzo... oryginalno piękne. masz talent, ale i ogrom zaangażowania zawodowego. chciałam Ci radzić , abyś w kąt cisnęła wykładowanie, ale to byłaby szkoda dla wyższej edukacji. więc działaj, wykładaj i twórz. no i oczywiście odpędzaj plagi i zarażaj swoimi pasjami córunie.
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2571 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 19 Wrzesień 2008, 14:42
Torebki the best, jedna jak i druga, ale paw super( a ja od dłuższego czasu zastanawiam sie nad pewnym patentem gdzie właśnie taki kształt torebki okrągły jest)
To mówiłam ja Joania
dodzia, miło mi to słyszeć Joania, bardzo prosto: wężyk do spuszczania paliwa. Taki dosyć gruby. Małżonek mi kupił. Zamiast wziąć taki po 2,39 za metr, kupił mi jakiś ze "zbrojeniem" - 15 zł/m!!!! Myślałam, że go zabiję... Ten wężyk jest tak złączony końcami, by tworzył okrąg, a ze jest elastyczny, to torebka "żyje".
dziewczyny, sorry ja tu tylko na moment. płaszcz leży na podłodze,mokre buty na nogach, papier rozwalony, aparat był łaskawy i dał zrobić zdjęcie zanim padła mu bateria..wieczorem wrzucę ładniejsze... ale TO jest Boskie. Naprawdę Boskie przez duże Be. i Duże. torebka jest większa niż myślałam wcześniej. nananananana. i motylki w brzuchu...
i chcę więcej
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum