wracając do wielkości - i tego że robię duże: każdą robię jakby dla siebie. Gdy robiłam coś dla kogoś - z góry to wiedząc, to efekt nieszczególnie mi się podobał - mowa o tej szarej z zielonymi lamówkami i mleczami... taka se.. nijaka taka...
Niesamowita, też miałam wrażenie, zę jest nieco mniejsza...
Roodzia szykuj się na nalot pragnących ją chocby pomacać ( a jak już pomacać to i zdefraudować ) craftladiesek
ak Lakukaracza jescze raz pokłony... to jest już dzieło sztuki
Wielka torba konkursowa. Ok 35 w najniższym miejscu i chyba 46 na szerokość. Długość paska 80 (zamsz naturalny). Podszewka (wrrrr.... ) z satyny z jedwabiem (??) w kolorze kardynalskiej purpury. Kolor czarny z nutką morskiego. Od dołu usztywniona gąbką, górą usztywniona jak portmonetka - dzięki czemu nie traci fasonu. Zrobiona na odstresowanie. Sporo czasu sam podkład leżał na półeczce bez szczególnego przeznaczenia, coś nie było pomysłu.... Wstawki purpury były konieczne... nie mogłabym zrobić niczego idealnie biało-czarnego - chyba by mnie to zbyt przygnębiło... Nazwa głupawa - nie odnosi się do filmu o takim tytule, raczej do tego, co sądzę na temat kilku ostatnich tygodni... nieznośna lekkość bytu...
Fotki kiepskie, ale coś słońce nie chciało współpracować i małż nieszczególnie przykładał się do roli paparazziego... Najlepiej kolory widać na tej fotce z bliska.
Dziękuję za uznanie
Hobby: wszelkie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 553
Ordery: Brak
Wysłany: 9 Październik 2008, 19:31
Już się nią pozachwycałam... Ale od razu wiedziałam że Twoja.. Jakby miała metkę
" made in lakuka..."
No i w jakich okolicznosciach przyrody, no ja Ciebie... To jest to co tygryski lubią najbardziej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum