okoliczności przyrody: Michoo ścinał trawę w ogródku rodziców. Wolałabym, żeby to był grill rodzinny a nie, wiadomo.... Ale przyznać muszę, że ogród maja piękny... Może na wiosnę tato sam będzie już mógł ścinać - a ja będę tylko biegać miedzy krzaczorami i torebkom fotki pstrykać
lakukaracza, moje gratulacje, śliczna torebusieńka - malusia;)
viola ma racje - masz tak niesamowicie charakterystyczny styl, że od razu widać kto jest autorem tego dzieła! I bardzo dopsz...:))
jestem pod wrażeniem Twoich prac, Twojego wigoru, Twojego zacięcia , aktywności zawodowej i twórczej. torba była moją faworytką , także bardzo się cieszę , że zdobyłaś zasłużony puchar.
Cieszę się z Twojego zwycięstwa bo ta torba to jeden z moich faworytów. Kolor, fason i moje ulubione połączenie kolorów - to sprawiło, ze byłam nią zachwycona. Gratuluję.
Bardzo się cieszę, ze się Wam podoba. Nie jestem zbyt wylewna, ale dziękuję za każde cieple słowo o moich pracach - bez względu w jakim temacie piszecie. To budujące, bo ja zazwyczaj czuję niedosyt gdy coś zrobię... Obecnie mam na warsztacie z 4 nowe torbiszcza. Z czego 2,5 dokładnie obmyślane. A wieloryb (a w zasadzie wielkotorb)- z ciężkim sercem - pójdzie do ludzi. Jak się uwinę, to jutro może skończę następną
Lakukaracza, jak ona jest "taka se" to ja jestem Chińczyk Kolory, ozdóbki i w ogóle "wszechno" jest jak się przynależy (o glanach i rajstopkach już nawet nie wspominam)
koniecznie chciałam założyć jedną ceglastą, a drugą oliwkową - ale diabeł ogonem nakrył te oliwkowe i nie dało rady
"Okienko" jest podszyte żółtym filcem pokrytym żółtą organzyną . Wielkość 45x41, rączki fi 21.
Lakukaracza
- to ,że torba konkursowa jest SUPER - to wiadomo ! ale ta zielonkawa z golfem i z makami - też jest kapitalna ! bardzo mi się podoba " taka se " ... he he
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum