lakukaracza, jestem pod wrażeniem Twoich torebek. Padam na twarz i biję pokłony
Co do tej ostatniej mam jednak małą uwagę (jeśli można...)
Moim zdaniem ładniejsza by była bez tych kwiatów. Świetnie połączyłaś paski na górze i kropki na dole w jednakowej kolorystyce. A te maki są jakby nie z tej bajki. Jeszcze lepsza byłaby bez nich.
MKatarynka, i bardzo dobrze ze krytykujesz - mówię, ze jakaś taka nieszczególna... a maki... kombinowałam z wieloma innymi detalami - i one jakoś najbardziej pasowały. Tej torebce od samego początku coś dolegało... I rączki takie jakieś za chude... Pierwotnie miały być same maki - tylko, ze okienko jest asymetryczne - musiałam czymś uzupełnić i wyszło jak wyszło. Ale tak to jest, gdy ma się dłuuuugi weekend, chęć do pracy, mecz (masa piwa) i całą chatę kibiców...
no i wyszedł taki odpad nazwałam ją "eklektyczna"
Hobby: wszelkie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 553
Ordery: Brak
Wysłany: 13 Październik 2008, 14:44
lakukaracza napisał/a:
Bardzo się cieszę, ze się Wam podoba. Nie jestem zbyt wylewna, ale dziękuję za każde cieple słowo o moich pracach - bez względu w jakim temacie piszecie. To budujące, bo ja zazwyczaj czuję niedosyt gdy coś zrobię... )
...to tyczy się chyba każdej z nas... przynajmniej ja również tak mam...
A jeśli chodzi o najnowszą toRBeczkę- dla mnie- BOMBA!
Wszystko mi w niej pasuje- kolorki, fason, kFiatusie i kółeczka, a nawet koraliczki... Super!
ja również należę do fanek torby eklektycznej, wcale nie uważam, że coś jej brakuje. myślę , że to kwestia widzenia czegoś w czymś. a każdy na szczęście nie ma takiego samego smaku, nie odczuwa tak samo.....mnie się podoba i fajnie komponuje się z tymi w nieładzie ustawionymi glanami , na całkiem fajnych nogach. eklektyczna to jest fotografia pod względem koloru, ale torba jest super.
lakukaracza, ja bym się tu zgodziła z MKatarynką co do tych maków, wolałabym bez nich- wtedy byłaby dla mnie idealna aczkolwiek z kwiatami jest bardziej hippie co też ma swój urok i napewno nie jedna dziewczyna powiedziałaby, że dla niej jest idealna generalnie dla mnie bardzo na plus całość
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
Nie jestem żadnym ekspertem, ani fachowcem - uczę się dopiero filcować. Muszę to napisać - Twoje torebki mnie zachwyciły! Oglądam je kolejny raz i nie mogę się napatrzeć. Szczególnie ta z bukietem kwiatów, z pawiem - moje kolory! Te torebki są "jak żywe"
Jednej się podoba z kwiatkiem, drugiej bez, trzecia by zmieniła kolorki, czwarta wydłużyła ucho, piata je skróciła... itd , itp. A mnie się podoba taka jaka jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum