Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 20 Lut 2008 Posty: 174 Skąd: z londynu
Ordery: Brak
Wysłany: 28 Maj 2008, 21:05
Lakukaracza swietne wyroby handmajdowe. Torebki super i futeral tez Ci swietnie wyszedl. To je fajny pomysl z tym etui. Moje wlasnie padlo i musze cos wykombinowac na moje okulary.
Ja noszę wyłącznie takie wielkie "bzyki", bo w innych wyglądam okrutnie - a do takich nie kupisz etui. Potrzeba matką wynalazków. Ale i tak wielki ukłon w stronę Filcowej - zmobilizowała mnie. Takie etui to sie robi dosłownie w 3 piwa - tyle mi to czasu zajęło na ostatniej posiadówce przy grillu na działce (łącznie z wszyciem podszewki ). Inna sprawa, ze gdy sie człowiek bawi igłą to po trunek sięga rzadziej
Chyba muszę sie przerzucić na jakieś filcowe naszyjniki - bo mi miejsca w moim M3 brakuje. Torby układam w stos na fotelu "naukowym". Grunt, że "telewizyjny" mogę okupować bez umiaru (no chyba, ze Stary zdejmie soczewki a jest meczyk).
Moje takze nie, ale to mało istotne. TOrebeczka jest super. A już ten bukiecik kwiatków rewelacja dla mnie . Mysiu czy to z gotowego filcu zrobiłas ten bukiecik ? . Mnie sie kojarzą kwiatki z mleczami, tak nawet listki tam widzę . Przepiękna ta aplikacja kwiatowa
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Generalnie nie preferuję takiego chodzenia na skróty, ale dostałam wyraźną dyspozycję do czego ma ta torebka pasować - plastikowe kolczyki, korale i bransolety właśnie w takim żółtym kolorze. Takie jakieś "przemysłowe" te kwiatki. Foty niewyraźne - ręce mi sie przy makro trzęsą a nie chce mi się szukać statywu.
Dziękuję za ciepłe słowa. Chwilowo jednak zawieszam działalność - mam złamaną igłę we wskazującym palcu lewej ręki. Chyba sie nie obejdzie bez wizyty u chirurga
Filcowaniem zajmuję sie jakieś 2 miesiące - pytanie: czy notoryczne kłucie w paluchy z czasem mija??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum