Pomogła: 5 razy Wiek: 26 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1650 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 9 Maj 2007, 15:28
Szajo z wielką chęcią Muszę odwiedzić zamek w Będziniu bo nie byłam tam jeszcze
I powrót do tematu: krokodyl wyśmienity- prawie że wykonany kraterkową techniką Mokume gane którą opisywałam w Fimo tutorialsach
wszystkie bardzo fajne )) jak byłam młodsza to lepiłam bardzo dużo figurek z modeliny. Oglądałam program dla dzieci "mama i ja" (a może to było "domowe przedszkole"?:)) i tam jedna pani pokazywała jak ulepić różne zwierzątka:)
Ordery: Brak
Wysłany: 26 Październik 2007, 17:45
witam
wspaniale to wszystko jakis czas temu bardzo duzo lepilam z modeliny, potem jakos przestalam, ale znow mam zamiar. czy mozecie mi powiedziec skad wzielyscie te figurki? z jakiej stronki? zwlaszcza taka dziewczynke jaka jest na 1 stronie, macie tego wiecej? jestem pod ogromnym wrazeniem i chce sprobowac wykonac cos takiego.
ja znalazlam jedna stronke gdzie mozna sobie podpatrzec jak sie rozne figurki wkonuje... jest tego sporo wiec po prostu same sobie poogladajcie http://www.monde-creatif....s-pate-fimo.htm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum