mi sie bardzo podobają wzory które Szaja wrzuciła... ale mam wrażenie, że nie wyszłoby mi to tak ładnie... ostatnio rozmyślam bardzo namiętnie o fimo, ale zacznę od jakiś prostych wzorów
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
Żeby ie było: nie odpowiadam nie z chamstwa, ale każda z nas poświęciła swój czas na dodanie czegoś na temat fimo. Więc ktoś, kto się tym interesuje, może z olei swój czas poświęcić i przeczytać.
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
No ja sie oczywiscie zarazilam,
i na poczatek chce zaznaczyc, ze jak tak dalej sie zarazac bede to predzej czy pozniej zostane bezdomna. Ani obiadu, ani zmywania, no nic dzisiaj z obowiazkowych prac domowych nie tknelam, tylko te swirle krecilam.
Na szczescie moj potomek uwielbia babrac sie we wszystkim, wiec kawal fimo dostal i turlal i kroil i turlal, chociaz tyle, ze on z glowy.
Troche mi krzywe wyszly, ale to chyba kwestia treningu. Jak mi sie uda jutro zanim sie ciemno zrobi i jak Janek sie odczepi (bo jak aparat wyciagne to tylko "mama psik, mama psik" zeby tylko jemu zdjecia robic) to obfoce i wrzuce, ocenicie, czy dac sobie spokuj, czy dzialac dalej.
a teraz ide czytac dalej i chyba padne nad ranem na zawal.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum