mikaz gratuluję- dzieła prześlicznej urody.
też patrzę i patrze i podziwiam.pergamano jest zaraźliwą chorobą .chyba na nie zachoruję i spróbuję coś zrobić.
Kolejna kobieta, która mnie wpędza w kompleksy! Że też się rodza takie zdolne!!! Mogłabyś mikaz kiedyś wstawić coś ciut koślawego, albo porwanego?:>BYć koleżanka, wstaw coś z wadą!
I coż ja mogę powiedzieć- kolejna bardzo udana prezentacja, bardzo udanych karteczek! Mikaz, jeśli byłabyś tak miła- pracujesz z szablonami, czy masz jakieś swoje sztuczki?Pytam, bo widziałam malutkie szablony do embosingu, podobno też są one stosowane w pergamano, tylko, że nie wiem czy wszędzie, czy tylko w Empiku mają one tak wysokie ceny....
lejdik, w pergamano ważny jest szablon - wydruk rysunku z drukarki .
Szablony do embossingu mi osobiście nie przypadły do gustu ja silna baba jestem i zawsze na takim szablonie robię dziury.A ceny to już inna historia-czasami można coś taniego znaleść na aukcjach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum