Pomogła: 4 razy Wiek: 31 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1358 Skąd: z Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 7 Maj 2007, 08:34
o super! od wczoraj szukam tego w necie, bo miałam kiedyś w zakładkach stronę z takimi cudami i oczywiście wywaliłam, a teraz nie mogłam znaleźć Na szczęście jest Cuda, no nie?
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
ja mam jeszcze fantastycznego pps'a o lalkach z origami (chyba) ale nadal nie wiem jak rozłożyć pps'a na częsci pierwsze...
a lalki są takie, że na początku nie wierzyłam, że w ogóle da się coś takiego poskładać....
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
ale nadal nie wiem jak rozłożyć pps'a na częsci pierwsze...
A masz jakiś program graficzny? Chocby zwykły PAINT Robisz tak:
Otwierasz PPSa ale nie jako pokaz slajdów, tylko tak, jakbyś chciała robisz sama pps'a, czyli np.
tworzysz nowy dokument pps-->plik-->otwórz-->otwierasz tego z prezentacją
Następnie: po lewej stronie widzisz wszystkie obrazki, które masz w pokazie. klikasz na ten, który chcesz, pojawi ci się na środku dokumentu. Klikasz w niego prawym przyciskiem myszy, dajesz "kopiuj", otwierasz PAINTa, i teraz albo wklejasz myszą, albo wybierasz z górnego menu opcję EDYCJA-->wklej - zapisujesz jako jpg bądź gif i gotowe
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
będzie w domu próba!
super i dzięki - bo już od dawna potrzebowałam takiej możliwości!!
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum