CRAFTLADIES the most craftly ladies

Obecny czas: 10 Styczeń 2009, 02:35

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Wyszukiwarka znalazła 10 wyniki(ów)
Poszukiwane frazy: papierowa wiklina Przeszukaj te wyniki:

Autor Wiadomość

Forum: Nasze prace   Temat: notes a'la scrap

Wysłany: 7 Maj 2008, 12:57 

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 1462

... tym forum wciąga :D mi się już zamarzyło fimo, wyplatanki z koralików, papierowa wiklina, robienie biżuterii, a jak tak patrzę na twoje notesy to i za scrapbooking bym się ...

Forum: Nasze prace   Temat: koszyczki Monawmony

Temat postu: koszyczki Monawmony
Wysłany: 11 Kwiecień 2008, 11:03 

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 1566

... , łabędzie z origami modułowego a teraz pora na wiklinę papierową . Wiklina papierowa zachwyciła mnie i cały czas kręce rurki. Kursiki Magdaeski-mistrzyni według mnie ...

Forum: Witamy!!!!   Temat: Witamy!!! (się)

Wysłany: 10 Kwiecień 2008, 06:31 

Odpowiedzi: 862
Wyświetleń: 44809

Witajcie!
:) Podglądam was od dawna, a teraz postanowiłam się przyłączyć- może nauczę się czegoś nowego. Zajmuję się różnymi robótkami - szydełko, druty, origami,frywolitka, papierowa wiklina i różne inne w mniejszym zakresie.

Forum: Nasze prace   Temat: Reni różności

Temat postu: Reni różności
Wysłany: 30 Listopad 2007, 19:48 

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 2013

Papierowa wiklina. Fajna rzecz, bardzo relaksująca. I szybko się tworzy

Forum: Pleć mydl woskuj - i wszystkie inne rękodzieła   Temat: Wiklina papierowa

Temat postu: Re: Wiklina papierowa
Wysłany: 23 Wrzesień 2007, 20:25 

Odpowiedzi: 77
Wyświetleń: 22929

Witam ....Bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek wskazówki jak zrobic koszyczek, jak skrecac rurki jakiej maja byc długosci itp...pozdrawiam

Forum: Pleć mydl woskuj - i wszystkie inne rękodzieła   Temat: Wiklina papierowa

Wysłany: 14 Maj 2007, 10:04 

... już nie mogę się doczekać.. a mój zyrandol tez ma podstawę z drutu- papierowa wiklina na drytach do chyba najprostsze co można wymyśleć- pod warunkiem, że sie umie lutować :D

Wysłany: 27 Marzec 2007, 09:15 

joasiu mnóstwo!!!!!ta wiklina papierowa w ameryce dawno a u nas dopiero. to samo było z tym filofan, zwierzetami z koralików i tym podobnymi. ...

Wysłany: 9 Grudzień 2006, 17:13 

hej! ja tez sie bawilam swego czasu papierowa wiklina:D

Wysłany: 18 Listopad 2006, 15:02 

a teraz coś innego niż koszyki.... żyrandol, który zrobiliśmy sobie z TŻ do pokoju, bo ten wynajęty razem z pokojem był fuj :) ten to nasza wspólna praca od początku do końca, jest troche krzywy, ale bardzo nam pasuje :) papierowa wiklina + decoupage

podoba Wam się?

Temat postu: Wiklina papierowa
Wysłany: 14 Październik 2006, 18:58 

Myślę, że jeżeli chodzi o technikę to na tych stronkach jest naprawdę bardzo szczegółowo i przstępnie pokazane jak i co: http://www.cafeart.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=164&Itemid=176 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=34961076&v=2&s=0 http://foru...
Sortuj według:  
Strona 1 z 1 [ Wyszukiwarka znalazła 10 wyniki(ów) ]

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Skocz do: