| Autor |
Wiadomość |
Forum: Nasze prace Temat: notes a'la scrap |
| Naithana |
|
Wysłany: 7 Maj 2008, 12:57
|
|
Odpowiedzi: 20 Wyświetleń: 1462
|
| ... tym forum wciąga :D mi się już zamarzyło fimo, wyplatanki z koralików, papierowa wiklina, robienie biżuterii, a jak tak patrzę na twoje notesy to i za scrapbooking bym się ... |
|
 |
Forum: Nasze prace Temat: koszyczki Monawmony |
| monawmona |
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2008, 11:03
|
|
Odpowiedzi: 23 Wyświetleń: 1566
|
| ... , łabędzie z origami modułowego a teraz pora na wiklinę papierową . Wiklina papierowa zachwyciła mnie i cały czas kręce rurki. Kursiki Magdaeski-mistrzyni według mnie ... |
|
 |
Forum: Witamy!!!! Temat: Witamy!!! (się) |
| zamajka |
|
Wysłany: 10 Kwiecień 2008, 06:31
|
|
Odpowiedzi: 862 Wyświetleń: 44809
|
Witajcie!
Podglądam was od dawna, a teraz postanowiłam się przyłączyć- może nauczę się czegoś nowego. Zajmuję się różnymi robótkami - szydełko, druty, origami,frywolitka, papierowa wiklina i różne inne w mniejszym zakresie. |
|
 |
Forum: Nasze prace Temat: Reni różności |
| ren-ya |
|
Wysłany: 30 Listopad 2007, 19:48
|
|
Odpowiedzi: 23 Wyświetleń: 2013
|
| Papierowa wiklina. Fajna rzecz, bardzo relaksująca. I szybko się tworzy |
|
 |
Forum: Pleć mydl woskuj - i wszystkie inne rękodzieła Temat: Wiklina papierowa |
| gabryś |
|
Wysłany: 23 Wrzesień 2007, 20:25
|
|
Odpowiedzi: 77 Wyświetleń: 22929
|
| Witam ....Bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek wskazówki jak zrobic koszyczek, jak skrecac rurki jakiej maja byc długosci itp...pozdrawiam |
|
 |
Forum: Pleć mydl woskuj - i wszystkie inne rękodzieła Temat: Wiklina papierowa |
| elianka |
|
Wysłany: 14 Maj 2007, 10:04
|
|
|
| ... już nie mogę się doczekać.. a mój zyrandol tez ma podstawę z drutu- papierowa wiklina na drytach do chyba najprostsze co można wymyśleć- pod warunkiem, że sie umie lutować :D |
|
 |
| agadecora267 |
|
Wysłany: 27 Marzec 2007, 09:15
|
|
|
| joasiu mnóstwo!!!!!ta wiklina papierowa w ameryce dawno a u nas dopiero. to samo było z tym filofan, zwierzetami z koralików i tym podobnymi. ... |
|
 |
| Owieczka666 |
|
Wysłany: 9 Grudzień 2006, 17:13
|
|
|
| hej! ja tez sie bawilam swego czasu papierowa wiklina:D |
|
 |
| elianka |
|
Wysłany: 18 Listopad 2006, 15:02
|
|
|
a teraz coś innego niż koszyki.... żyrandol, który zrobiliśmy sobie z TŻ do pokoju, bo ten wynajęty razem z pokojem był fuj ten to nasza wspólna praca od początku do końca, jest troche krzywy, ale bardzo nam pasuje papierowa wiklina + decoupage
podoba Wam się? |
|
 |
| elenuke |
|
Wysłany: 14 Październik 2006, 18:58
|
|
|
| Myślę, że jeżeli chodzi o technikę to na tych stronkach jest naprawdę bardzo szczegółowo i przstępnie pokazane jak i co: http://www.cafeart.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=164&Itemid=176 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=34961076&v=2&s=0 http://foru... |
|
 |
| Sortuj według: |