Safirko, zdaje się że te książki sa o ozdobach z gotowego filcu. Moze sie mylę ale tak to wygląda na okładce. Mnie udało się kupić książkę dzięki uprzejmości p. DOroty Czeraniuk. /kreatywnie.com/Jest to książka w języku niemieckim. I jest tam o tym, jak filcować wełnę oraz o wszystkim ,co jest do tego niezbędne. Nadmieniam, ze to porady o filcowaniu na mokro. Do książki dodana jest płytka cd. Przedmioty z filcu są na tej płycie zademonstrowane od kłaka wełny po finalny "produkt" :mrgreen:
pozdrawiam rozella
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Poniatowski jest już płytka instruktażowa o filcowaniu na mokro. W języku polskim. Niedroga. Można kupić w sklepie wysyłkowym ,do którego baner umieszczony jest u dołu strony. Natomiast do ksiązki w języku niemieckim ,ktorą także można zakupić w w/w sklepie dołaczona jest płytka. Kupiłam ta książkę , obejrzałam płytkę , wszystko można świetnie zrozumieć, jest doskonale zaprezentowane.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Safirko, zdaje się że te książki sa o ozdobach z gotowego filcu. Moze sie mylę ale tak to wygląda na okładce. Mnie udało się kupić książkę dzięki uprzejmości p. DOroty Czeraniuk. /kreatywnie.com/Jest to książka w języku niemieckim. I jest tam o tym, jak filcować wełnę oraz o wszystkim ,co jest do tego niezbędne. Nadmieniam, ze to porady o filcowaniu na mokro. Do książki dodana jest płytka cd. Przedmioty z filcu są na tej płycie zademonstrowane od kłaka wełny po finalny "produkt" :mrgreen:
pozdrawiam rozella
Witam i pytam czy przedmioty z filu demonstrowane w książce są ciekawe? dodzia, która cierpi dziś na bezsenność.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum