Szukałam trochę na temat łączenia kwiatka z dredem, ale pierwszy tutorial w tym wątku nie wczytuje mi się :/ z pozostałym niewiele rozumiem (szczególnie jeśli są pisane cyrylicą )
Będę walczyć dalej jak wrócę z wakacji (jutro ruszamy na wielką wyprawę - Litwa, Łotwa. Estonia - na motocyklach ja jako pasażer niestety)
Trochę mnie zatkało, jak zobaczyłam kwiatka Oli, taki jest podobny do mojego. Oceńcie same. Teraz jak na niego patrzę, to wydaje mi się trochę mniej podobny, ale klimat zdecydowanie ten sam no to nie wiem czy się uda i dlaczego się nie udaje... plik jest niewielki, wybieram z dysku, klikam wyślij i nic, klikam w drugiej wersji "dołącz załącznik" i wyślij i nic.... nie rozumiem.
Hobby: j. niemiecki, literatura, rękodzieło Pomogła: 3 razy Wiek: 23 Dołączyła: 05 Lip 2007 Posty: 1188 Skąd: Poznań
Ordery: Brak
Wysłany: 6 Sierpień 2008, 13:59
Amper, cześć uwag techniczna - nie pisz postów po sobie, tylko jak chcesz coś zmienić do ostatniego, to edytuj go. Jak wkleić zdjęcie dowiesz się klikając w podpis izuss1
Chętnie zobaczę tego kwiatka
Amper , kwiatki robione w ten sposób, na ogół bywaja do siebie podobne Pracuj nad techniką, wowczas Twoj kwiatek będzie sie wyrózniał. Idzie Ci bardzo dobrze
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum