Przesyłam pierwszego kwiatka, jakiego zrobiłam ze zwykłej kowarskiej i naszej góralskiej wełny- taka dysponuję. I mam prezent na dzisiejszy wieczór!
Mam nadzieję, że załącznik się dołączy do postu.
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
"Kluski" zrobiłam z poszarpanych nitek wełnianych i udało się (ta góralska, tylko była surowa - tylko zgręplowana). Ale kulki wyszły fajne. Pewnie ładniejsze byłyby z delikatnej, czystej i miękkiej wełny.
- Na mokro. Elementy pozszywałam niteczką i biegnę na wernisaż tkaniny i wręczę kwiatka koleżance
Dołączam modyfikację kwiatka- wygląda bardziej jak bukiecik . To miedziane druciki, troszkę usztywniły 3 pręciki i ożywiły i dodatkowa gałązka. Wszystko to kompletny spontan :water: . Ale już na tym skończyłam.
ten kwiatek-bukiecik to żywy dowód na to, że wyobraźnia NIE ma granic
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
witam widze ze coraz wiecej filcowanek na forum sie pojawia ja dodam moje kwiatki
i pierscionki
dzisiaj kończe jeszcze naszyjnik jutro fotki zrobie i wkleje pozdrawiam i zycze spokojnej nocy
wiecej mam na swojej stronce :mrgreen:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum