na dniach będę miała aparat, to powklejam.
podoba mi się w tym wszystkim to, że na dobra sprawę, nie trzeba szyć, bo elementy można łączyć igiełkami, to jest naprawdę fajne, bo choć jestem biegła w szydełkowaniu i innych takich, to z szyciem mi nie wychodzi...
tak z innej beczki, to w ramach zapoznania się, proponuje małą wycieczkę na forum z zupełnie innej branży, na którym jestem od ponad roku i znalazłam tam wiele bratnich dusz.
http://www.krystynajanda.net/forum/
Hobby: Rękodzieło, Internet & komputery, czytani Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 2080
Ordery: Brak
Wysłany: 5 Maj 2007, 20:06
Ta ostatnia i ta kraciasta miód i orzeszki I ta pierwsza zresztą też... A jeśli dorwałąbym gotowy filc, to dam rade z niego takie cudowności stworzyć? Tzn umiem troszke szyc, ale czy jest to możliwe z gotowego filcu, takiego sprzedawanego w arkuszach?
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2571 Skąd: Kraków
Wysłany: 5 Maj 2007, 20:18
a ty myslisz że w jakim ja jestem stanie? Przed zawałowym aktualnie siedze w czesance,to znaczy z pomysłami na filcowanie, marzy mi sie fimo , jakies wykręcone kwiatki w kosmos ,szyje torebki,pobabrałabym sie w deco tylko kurcze doba ma tylko 24
Pomogła: 5 razy Wiek: 27 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1594 Skąd: Kraków
Wysłany: 5 Maj 2007, 20:20
Biedulki
Joanius Super torebki oczopląsu można dostać, niektóre drutowane potem filcowane - tak w ogóle łatwiej, a ta ostatnia to chyba szydełkowa ...
Szajajabo z takich arkuszów to raczej nie za bardzo. Pomysł dla łatwizny taki - z ciucholandu wełniany swetr ale musi być 100 wełny i go spruć - zszyć duża torbę i do pralki aby mała się stała
A ja pralki nie mam hehe więc dla mnie/.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum