Witam wszystkich!
Bardzo spodobały mi się wasze arcydzieła!
Są poprostu świetne!
Można zrobić samemu tyle rzeczy.
Jestem tutaj nowa.
I jeśli ktos mialby chwilke czasu i bylby chetny na wprowadzenie mnie w ten magiczny swiat jestes wdzieczna i chetna na wspolprace. Konkretnie chodzi mi o podanie jakis linkow z ktorych moge zachwycic poczatki zeby wskoczyc w Decoupage.
W jakie narzędzia podstawowe muszę się zaopatrzyć by zaczac?
Czy są jakies zasady ktorych nalezy sie trzymac/
Proszę opiszcie mi ta technike!
Pomogła: 2 razy Wiek: 34 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 309 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 6 Lipiec 2008, 09:03
Witaj kami.mar!
Na forum w zasadzie wszystkie podstawy zostały już opisane, więc wystarczy tylko poszukać . A szczegółowe pytania pojawią Ci się, jak już zaczniesz decoupage'ować i wtedy odpowiedzą na nie nasz forumowe decu-fanki
Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań!
_________________ "Niektórym wydaje się, że luksus to zaprzeczenie biedy.
Nic bardziej mylnego: luksus to zaprzeczenie wulgarności"
Coco Chanel
Myślę, że warto, byś rozpoczęła zabawę z decoupage'em od szkółki, którą prowadzi Gagu. Wszystko jasno, po kolei, od podstaw. A później- kursy obrazkowe
Powodzenia
Dziekuje wam dziewczyny.
Zraz zabieram sie do czytania.
Mam jeszcze jedno pytanie czy któras z Was zamawiała kiedys akcesoria i materialy z jakiegos sklepu online? Podajcie mi nazwe sklepu online gdzie sa dobrej jakosci materialy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum