Panie które mieszkają w dużych miastach mają niesamowite pole do popisu. Specjalistyczne sklepy,bazary, a przede wszystkim hurtownie biżuterii sztucznej i ozdób do włosów. Byłam jeden raz w takiej hurtowni - nie jakiejś takiej jak są w Łodzi, ale i tak dostałam oczopląsów. To świetne miesca do kupowania gotowych korali po dobrej cenie w celu dewastowania ich do tworzenia nowości. W dobrej hurtowni znajdziecie wszystko,szkło weneckie, piękne spękane CRACKLE, i kamienie wszelkiej maści-sieczka,kuliki,oliwki, mix....cuda na kiju. Jaka szkoda że mieszkam daleko od fajnych hurtowni- w moim pobliżu jest taka hurtownia wielkości 30m2 w której ceny są wyższe niż w sklepach,a pani z nudów siedzi i "dłubie w nosie".
Kochane dziewczyny! Byłam w kilku miejscach i myślałam naiwnie, że wiem jak to wygląda - mnuuuuustwo koralików....Ale byłam w błędzie! Trafiłam na link i ...pomyślałam - czemu mam cierpieć w samotności? Zapraszam! Kto ma słabe serce...tak, w przybliżeniu, napisała autorka tekstu i zdjęć! Więc... http://forum.hobbyportal.ru/viewtopic.php?t=1110
_________________ Czy nie lepiej byłoby, zamiast tępić zło, szerzyć dobro?
Antoine De Saint – Exupery
http://www.siodmezyczenie.yoyo.pl
mój nr ICQ 395950618
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 322 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 8 Maj 2008, 15:05
Boże ja chcę trafić w takie miejsce. U siebie w mieście nie mogę dostać koralików jakie mi się zamarzyły, ani drucików jubilerskich, więc szykuję się do zamawiania z netu, a to nie to samo co pooglądac na żywo...
Świetna ta hurtownia,chciałoby się takiej w Polsce. A ja szukam dobrego sklepu z koralikami i połproduktami do wyrobu biżuterii w Warszawie-znacie jakieś adresy?
Pomogła: 5 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1250 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 12 Maj 2008, 22:07
a my w Gdańsku mamy podobną hurtownię jest to ogólnie hurtownia pasmanteryjna i zajmuje powierzchnię supermarketu. są regały po sufit wstążek, koronek, zamków, szydełek, koralików i miliarda innych rzeczy!!! a najfajniejsze jest to, że można też kupować detalicznie.
O matko ja chce do takiego sklepu Wrecszcie moglabym przebierac do woli......zwslaszcza ze tyle tam ciekwych rzeczy.....moja uwage przyciagly rolki łancuchów az bym chciala je wyciagnac z komputera...szkoda ze sie nie da
Pomogła: 5 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1250 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 13 Maj 2008, 20:24
mely, ceny są faktycznie hurtowe tzn jak kupowałam igły do filcowania, których było 10 w woreczku i kosztowały 16 zł ale spytałam się czy mogę wziąć tylko 3 to pani mi rozerwała woreczek i skasowała po 1,60 zł za igłę
Wysłany: 17 Maj 2008, 14:22
izuś, no pewnie, że się proszę zaprowadzę Cię na wycieczkę do pasmanterii połączoną ze zwiedzaniem ruin starej rzeźni, które są po drodze i domku podcieniowego 100 metrów za hurtownią
krolewna!!!!!! khm... bo mi kiedyś też obiecałaś wycieczkę po swoim pięknym mieście to możemy to dopisać do listy "obowiązkowo-trzeba-zobaczyć" ? jarmark coraz bliżej
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum