Dziewczyny,
od jakiegoś czasu zaglądam na forum, przeglądam Wasze opinie, podziwiam prace, parę rzeczy się nauczyłam...i ojj no nie będę się podlizywać...po prostu lubię tu cichaczem pobyć.
Jestem natomiast w potrzebie..szukam Kwarcu różowego (ok 23 mm, 24 sztuki) i onyksu (ok 18 mm, 20 sztuk) w kształcie jak w załączniku...mogę wypisać Wam strony na których szukałam...mam wrażenie że przeszukałam już wszystkie polskie strony...i nic ;(byłam tez w Wawie na Orlej...też nic :( może Wy wiecie gdzie mogę znaleźć?
z góry dziękujęi serdecznie pozdrawiam
Ola
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 1822 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 7 Wrzesień 2007, 18:47
Niestety adresów sklepów nie możemy podawać na forum, jeżeli któraś z nas jakiś zna, to pewnie dostaniesz informację o nim na pw. Na Twoim miejscu przejrzałabym oferty na allegro i popytała sprzedających te kamienie, czy nie mają akurat w takim rozmiarze i takiego kształtu, albo czy nie mogą takich sprowadzić.
no i byłam... no i wydałam duzio pieniądza.. no i nie było takich...ani kwarcu ani onyksu...ehhh
trudno mam teraz wieeele innych kamieni na pewno coś wymyślę hihihi
thx za pomoc Dziewczyny
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
heh...zależy czego szukasz... ja kupiłam m.in. piękną biżuterię ze sklejonych muszli pociętych na pasy .. na giełdzie były straszne tłumy, stoisko obok stoiska, mnóstwo minerałów skamieniałości oraz półfabrykatów... jeśli szukałaś biżuterii to z tym samym czasie odbywała się giełda zegarków i biżuterii na Prądzyńskiego w halach EXPO...niestety nie wiem kiedy będzie następna
Ordery: Brak
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 11:30
jeśli nadal szukasz to oponki z onyksu sa na orlej na sznury chyba 30 zł za caaaały sznurek co do kwarcu to na allegro widziałam ale spzredawca zamknoł konto jak znajde jeszce raz to ci podeśle linke na pw a jeszce mnam pytanie czy te z kwarcu musza byc nadmuchane bardziej niz te z onyksu? i na zdjeciu troszke wygląda jak fluoryt ale ja wszędzie fluoryt widze
;.., może trochę miejsce nie takie, ale spytam miłe panie bardziej zorientowane w sklepach poznańskiego grodu- gdzie w Poznaniu moznz od ręki dostać podstawowe półfabrykanty, bo czekanie na przesylke czasami doprowadza mnie do szału a do produktów z empików jakoś nie mam zaufania. Obeszłam kilka pasmanterii, ale korali dostatek, a żyłek, linek czy drucików brak
Przepraszam jeśli nie w tym miejscu, czekam na pw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum