Dziewczyny, ja już nie wiem co jest grane. W wątku z obrazkami chciałam teraz załączyć miniaturkę ze stronki w sieci (przez img) i doopa blada, nadal mam tylko okienko z krzyżykiem na monitorze...nie wiem o co chodzi- żadnych miniatur z żadnej witryny nie mogę zamieścić:(((Nie kapuję tego
lejdik, da się z tego linka co go podałaś!!! Ja kliknęłam prawym klawiszem na zdjęciu na tej stroni i wcisnęłam w menu: kopij adres obrazka i to wkleiłam po przyciśnięciu img. Może Ty coś innego robisz???
A ja jak widziałaś mam okienko z krzyżykiem- i każda miniatura u mnie tak wygląda...
Nie wiem już dlaczego, mam wyłączoną funkcję wyskakujących okienek i każdorazowo musze zezwalać na uruchomienie paska z komendą img- może przez to???Nie wiem;/ Ale dziękuję Ci rablinko za pomoc:)
lejdik, a ja w Twoim poście z napisem próba nie widzę kompletnie nic, to znaczy nie widzę obrazka ani kwadracika z czerwonym krzyżykim i pierwszego Jasia też nbie widziałam wogóle. Za to Twój link u mnie działa...
Mam pomysł- podoba mi się to forum, dobrze się tu czuję, w koło mnie sami fajni ludzie... tylko się musicie przyzwyczaić do tego, że miniaturek NIE BĘDĘ dodawać..inaczej pogryzę komputer...Moje zabezpieczenia kompa za nic w świecie nie zezwalają na wyjątek z okienkami, dodałam już stronę do bezpiecznych witryn i nic nie pomogło... więc odpuszczam, żeby nie wyjść z nerw!
A ja mam prośbę abyś jeszcze zerknęła do menu narzędzia - opcje internetowe - zakładka zaawansowane. Powinno CI wyskoczyć takie coś. Zobacz jak masz ustawione u siebie to co zaznaczyłam CI na czerwono
A co do wyskakującyhc okienek to musisz wejść w opcje internetowe - zakładka prywatność i tam obok ptaszka w okienku zablokuj wyskakujące okienka masz przycisk ustawienia i po kliknięciu tam u góry musisz wpisać http://www.crafladies.org potem wciskasz dodaj i ta witryna wskoczy CI niżej i potem zamknij i zatwierdzić OK i powinno CI już zezwalać na wyskakujące okienka tu u nas na forum...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum