Prawdziwa czy zadajesz to pytanie Admince i moderatorkom ? Jezeli kierujesz do ogółu, to musisz zapytać w pogaduszkach. Jeżeli proponujesz Admince założenie działu dot. malowania, sprecyzuj dokładniej swoją propozycję
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Prawdziwa, ten dział jest do zadawania pytań administratorce i moderatorkom. Wszystkich mozesz pytać w wybranym tematycznie dziale pogaduszkowym . Oj nie czytasz Ty odpowiedzi . CO do wklejania zdjęc swoich prac, to oczywiście, ze mozesz. Powiem więcej, to będzie baaaaaaaaaardzo mile widziane. Poszperaj tylko, gdzie najlepiej wkleić. Załóż swoj własny temat .
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Pilne!
Nie piszę na prv - bo chciałabym żebyście sprawdziły swoje profile
Miałam tam link do moich kaktusów a tu dzisiaj patrzę i widzę takie coś: http://voldenuit.us/
Co jest grane?? Ktoś nam się włamał??
bo przed chwilką zmieniłam - ta dziwna strona się bardzo wolno otwiera - nawet nie wiem co tam jest - zrezygnowałam z otwierania do końca - może tam jakieś wirki siedzą?? Otworzę z kompa w pracy
Izi - to kaktusy były zmienione, gagatki nie. Sama moderuję jedno z forów - ale z takim czymś nie miałam jeszcze do czynienia. Podpytam Mariana na kaktusach - może będzie wiedział, jak to się mogło stać. Pracujemy tam na identycznym skrypcie, też od Przema, a Marian jest mocny w tego typu rzeczach.
Hobby: wszelkie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 553
Ordery: Brak
Wysłany: 2 Październik 2008, 15:59
Ja też miałam dziwną przygodę- wczoraj chciałam otworzyć cos w temacie "szydełkiem i na drutach"- "...wzory i inspiracje.."( już nie pamiętam co) i miałam atak wirusów- zaczęły sie masowo otwierać grupy- jakieś 32 razy to samo... spanikowałam i zamknęłam cały komp... Już drugi raz mi to się tutaj przytrafia...
edit:
Właśnie przed chwilką chciałam obejrzeć album dziewczyn ze spotkania w Tczewie i było to samo , coś chyba nas atakuje!
Pomogła: 5 razy Wiek: 27 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1594 Skąd: Kraków
Wysłany: 2 Październik 2008, 17:45
Ehhh...
Violu co to znaczy atak wirusów???
Dziewczyny wirusy możecie mieć na swoim własnym komputerze. Na forum nie może być wirusów, mogą natomiast być dziury w skrypcie forum, można też otworzyć jakiś podejrzany link i ściągnąć sobie wirusa na komputer itd.
Każda z Was by bezpiecznie surfować po necie powinna mieć dobre oprogramowanie antywirusowe i włączoną zaporę sieciową (firewall) i wtedy żaden wirus niestraszny.
Violu ty miałaś atak otwierających się tzw pop-upów. To nie są wirusy.
Proszę sobie poczytać co jest wirusem a co nie jest http://pl.wikipedia.org/wiki/Malware
I przeskanuj swój komputer w poszukiwaniu robali spyware itd.
Możliwe że jednak mamy dziurę w skrypcie, tak się dzieję, ale rzadko. Proszę Was wszystkie aby sprawdziły swoje profile, czy faktycznie stronki w nich podane poprawnie się otwierają.
pogadałyśmy z Teresą na ten temat na PRV i doszłyśmy do wniosku, że to mogła być wina fotosika (podmieniło mi link z fotosika). Tam się często coś wywala. Oba moje linki są z fotosika, tak samo na kaktusach - i tylko ten jeden mi podmieniło, tylko tutaj.
Hobby: wszelkie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 553
Wysłany: 5 Październik 2008, 15:57
elenuke, ja tam ekspertem komputerowym nie jestem, piszę tylko co się działo, a z jakiej przyczyny- nie mam pojęcia. Otwierałam podanego na tym forum linka
Zaporę antywirusową oczywiście mam i tylko to mnie uchroniło od zawalenia kompa.
Przeskanowałam komputer, na szczęście nic nie ma, chyba dzieki szybkiemu wyłączeniu...
Jest jeszcze jedna opcja- coś mi się zacięło i okienko 32 razy sie otwierało... ?...
Nie mam pojęcia, bom totalny laik kompowy... Ale co to jest wirus, trojan, czy inne świństwo to ja wiem, niestety.
Mam pytanie /nie wiem czy na odpowiedniej stronce pytam -no ale coz/Sledzilam szkolke filcowania iglami /Oli smith/na ostatnich stronach wspomina ona o pracach konkursowych swoich uczennic.Na 7 stronie wszystko sie konczy!!!Gdzie szukac dalszego ciagu,gdzie sa prace konkursowe uczennic.Jestem pôd wrazeniem ...super nauczycielka z Pani Oli!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum