Hobby: Rękodzieło, Internet & komputery, czytani Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 2080
Ordery: Brak
Wysłany: 14 Maj 2007, 20:12
Uklepujesz placek grubości 0,5cm. Na to naklejasz cieniutkie plasterki wzoru, przywałkowujesz je i wycinasz jakąś nakrętką koło. Ja wycinałam nakrętką od wykałaczek
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
AAaaaaaaaaaaaaj!!! Jestem pod wrażeniem! Takie cudeńka tutaj wklejacie, takie śliczności... Przypadkiem trafiłam na to forum, wzdłuż i wszerz je przejrzałam i... nie mogłam sie powstrzymać. Pobiegłam do Empiku po to Fimo. Teraz siedzę i lepie i lepie :-) Dużo radości to daje, chociaż daleko mi jeszcze do ideału.
Pozdrawiam
Hobby: Rękodzieło, Internet & komputery, czytani Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 2080
Ordery: Brak
Wysłany: 16 Maj 2007, 20:24
Dziewczyny - wielka buźka dla Was
A tu - skromna część ostatniego lepienia, dziewczyny w pracy zabrały mi pudełko i nie zdążyłam fotek zrobić Zielone kolczyki specjalnie sobie robiłam, te czerwono-brązowe tak naprawdę są malinowo-różowe, a bransoletka z resztek
IMG_0101.jpg
Plik ściągnięto 683 raz(y) 41.49 KB
IMG_0098.jpg
Plik ściągnięto 683 raz(y) 37 KB
IMG_0094.jpg
Plik ściągnięto 683 raz(y) 39.3 KB
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum