już dzisiaj szukałam fimo, niestety tczewulek jest pod tym względem ubogi. może to dobrze . ze złości wzięłam się za filc. ale tak jak mówiłam, już mi nie chce wywietrzyć z głowy pomysł lepienia
Dodzia, najbliżej fimo znajdziesz w Gdańsku, w Empiku koło dworca Głównego. Możesz ew kupić w sklepie internetowym. Mogę Ci też kupić w Gdańsku i wysłać pocztą.
Isani, bardzo przepraszam za offtopa ... Już nie będę :-)
utitin,to bardzo miłe zTwojej strony, ale moja wspaniała szwagierka jest na tyle wspaniałomyślna że już się z nią umówiłam i zakupi przy najbliższej okazji. a mam też pomocnego sąsiada, który pracuje w gdańsku i czasami robi dla mnie zakupy w empiku. niestety do pracy wraca z urlopu po26 maja, a ja bym chciała już dzisiaj. jestem wiatrem podszyta. dopiero co zakochałam się w filcu , a tu odkryłam fimo. oj, dodzia... jak dorwę się do fimo to biedne moje dzieci- może ktoś je zadoptuje na czas głupotek ich zwariowanej matki craftki. na szczęście w nocy śpią.
O! prosze nie ma mnie dwa dni i już takie offtopy
Kurde czas leci, temat konkursu wymyśliłam a nic jeszcze nie zrobiłam. Kupiłam nad morzem jakieś korale to może coś z nich pokręcę
Isani, jakbyś była nad morzem, choćby w poszukiwaniu inspiracji - to zapraszam Mi się też jakoś to konkursowe lato kojarzy z plażą, piaskiem, muszlami, i drewnem oszlifowanym przez wodę, oraz bursztynem, oczywista. Teraz dopiero będę zachodzić w głowę, co też na konkurs ulepisz ... ze skóry wychodzę z ciekawości tym bardziej, że przecież i tak się nie dowiem przed ogłoszeniem wyników . No i kombinować muszę, jak coś oryginalnego wymyśleć, a pomysłu nie zdublować
Isani, jakbyś była nad morzem, choćby w poszukiwaniu inspiracji - to zapraszam Mi się też jakoś to konkursowe lato kojarzy z plażą, piaskiem, muszlami, i drewnem oszlifowanym przez wodę, oraz bursztynem, oczywista. Teraz dopiero będę zachodzić w głowę, co też na konkurs ulepisz ... ze skóry wychodzę z ciekawości tym bardziej, że przecież i tak się nie dowiem przed ogłoszeniem wyników . No i kombinować muszę, jak coś oryginalnego wymyśleć, a pomysłu nie zdublować
Niestety to było szkolenie i wogóle nie mieliśmy czasu dla siebie. Jak tylko będzie w Gdyni to dam znać Nic ciekawego nie kupiłam, a czasu coraz mniej dla sibie, rodzina w domu i takie tam...
może jutro coś pokręcę ...
a pomysłu napewno nie zerżniesz, chyba, że jesteś telepatką
a pomysłu napewno nie zerżniesz, chyba, że jesteś telepatką
Isani, nie śmiałabym, nawet gdybym tą telepatką była ;-) O to mi właśnie chodzi, żeby pomysł był tylko mój; po obejrzeniu tylu prac w sieci, zawsze mam mętlik w głowie i głupie wrażenie, że cokolwiek wymyślę, to ktoś już to zrobił przede mną i będzie plagiat Trzymam kciuki Isani za Twój sukces - oby znów fimo zwyciężyło w konkursie
Utitin, dziękuję
Chodziło mi o to, że ja sama jeszcze niewymyśliłąm nic. Żeby fimo zwyciężyło, no chociaż zajęło jakieś miejsce to Ty też muisz się postarać i coś wysłac
Magdaleno dziękuję, za to dopracowanie, szczegóły , pomysł..... ach
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 256 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 19 Maj 2008, 23:51
Isani śliczne te pomarańczowe kwiatuszki, aż mi się cieplej zrobiło i weselej. Ja nie wiem jak ty to robisz, że uzyskujesz takie cudne kolory. To fimo co sprzedają w empiku wydaje mi się mieć jakieś takie nijakie kolory jak patrzę na twoje prace. Z niecierpliwością czekam na nowe dzieła
cudne... czekam z zapartym tchem na więcej... moze znów jakieś stworzonko ??
przy krowie usmiałam się niemiłosiernie i przyznam sie szczerze... ciągle mi się sni
Piękne prace! Zwierzątka cudowne, podobają mi się też kolczyki-słoneczniki.
_________________ I read a book about the self
Said I should get expensive help
Go fix my head
Create some wealth
Put my neurosis on the shelf
But I don't care for myself
I don't care for myself
I don't care for myself
I don't care
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum