Isani
żyrafa - cudna jest ,
ale jakie piękne są te fioletowe kwiatuszki w naszyjniku , czy one się tak ładnie mienią ? czy to jakiś taki drobniutki wzorek mają ? ( nie dowidzę coś ostatnio - w moim monitorze )
Hobby: Bizuteria z modeliny
Ordery: Brak
Wysłany: 28 Maj 2008, 21:53
halszka napisał/a:
Isani
żyrafa - cudna jest ,
ale jakie piękne są te fioletowe kwiatuszki w naszyjniku , czy one się tak ładnie mienią ? czy to jakiś taki drobniutki wzorek mają ? ( nie dowidzę coś ostatnio - w moim monitorze )
Hm one mają takie nakropki srebrne, nieregularne, sa plastikowe ale i tak sa ładne
Zebrzyco, to nie transparentna, tylko cieniowanie od białego do fioletowego.
Tola to tola i już
Isani, a te kwiatki to ty robisz z plastra, czy każdy kwiatek osobno, bo to jest dla mnie wieczna zagadka,a ślinię się na ich widok i radośnie merdam ogonkiem powiedz, o powiedz!
Żyrafa - LOVE oszalałam dla niej ;D
_________________ Gdy spełniają się marzenia, nic nie wydaje się nie-na-miejscu. UW Psychologia - drims kom tru
Pomogła: 4 razy Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 548 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 28 Maj 2008, 22:58
Isani twoje kwiatki są po prostu przecudne. Cieniowania na ich płatkach są tak delikatne, że nie mogę zrobić nic innego tylko wzdychać z zachwytu i kombinować jak dużo fimo zgromadzić w oczekiwaniu na nowy semestr szkółki
Wysłany: 28 Maj 2008, 23:06
aymaneczka napisał/a:
Isani, a te kwiatki to ty robisz z plastra, czy każdy kwiatek osobno, bo to jest dla mnie wieczna zagadka,a ślinię się na ich widok i radośnie merdam ogonkiem powiedz, o powiedz!
Żyrafa - LOVE oszalałam dla niej ;D
hm cóż Ci zostało, Ja Ci wysyłam linka, jak się robi stworzonko a Ty kręcisz cosik
albo może zostawię Żyrafkę do szkółki?
A ,a propo kwiatków, nie-nie z plastra kroje i ciach, tylko sklejam w każdym kwiatku wszystkie płatki i środek razem.
Naithana to cieniowanie to prosta sprawa, tylko musisz kupić maszynkę do makaronu. Fotkuję ci tu jak wygląda.
Np. taka:
No to gdzie ten linek? Maszyna do makaronu skubana jest na mojej liscie prezentow na dzien dziecka Maszyna maszyną, ale jak to potem poobsługiwać
Dzieki za informacje o kwiatkach Obejrzałam Twój wątek od początku i to Fimo takie... dodłubane ;D
_________________ Gdy spełniają się marzenia, nic nie wydaje się nie-na-miejscu. UW Psychologia - drims kom tru
Wysłany: 1 Czerwiec 2008, 12:36
aymaneczka napisał/a:
No to gdzie ten linek? Maszyna do makaronu skubana jest na mojej liscie prezentow na dzien dziecka Maszyna maszyną, ale jak to potem poobsługiwać
Dzieki za informacje o kwiatkach Obejrzałam Twój wątek od początku i to Fimo takie... dodłubane ;D
Osługa maszyny, Szaja coś w swojej szkółce wspominała, że będzie uczyć cieniowania (kurde dla mnie nic już niezostanie ? ) to tam może podpatrz. A jak nie to wyślę Ci później linka.
A za komplementy, bo tak odbieram "dodłubanie"
Krufko tobie też ślicznie dziękuję
Dodzia tak każe Ci kupić fimo i to już
to Twoje słowa dlatego jestem posłuszna i już złożyłam zamówienie. teraz tylko czekam na kuriera. a szefowa dodałam sama od siebie dla podniesienia znaczenia sytuacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum