Isani, nie będę kazań prawić- powiem tylko, że uważam, iż wszystko trzeba robić z przekonaniem. Jeżeli stwierdziłaś, że nie byłaś gotowa to tyle, nadejdzie czas kiedy zmieni się Twoje podejście
Póki co życzę Ci dużo uśmiechu i żebyś nie płakała.
Ściskam mocno!
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
jestem zmęczona już tym wszystkim.... czekam tylko jak wyjade do siostry, odpocznę od teg co tu się dzieje, długoby opowiadać, co dzień świat wygląda tu innaczej...
A i oto wracam, całkiem nieśmiało, bo ze zdjęciami bransoletek, które zrobiłam jeszcze przed całym moim bałaganem w życiu. A kiedy zacznę robic coś nowego? Pewno jak skończę zabawę z nowym wyposażaniem mieszkania, bo teraz niechcę żeby nic mi przypominało i kojarzyło się....
Oj hahhaha zapomniałam, że tutaj tylko fimo powinnam
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 420 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 11 Wrzesień 2008, 13:47
Piękne branzoletki, ja ostatnio choruję na czerwony, więc czerwona dla mnie naj. Wogóle miło widzieć cię z powrotem na forum. Mam nadzieję, że już jest dobrze i z każdym dniem będzie coraz lepiej. Trzymaj się cieplutko
Isani jak się cieszę że pojawiłaś się znowu ze swoimi pięknymi kwiatkami. Ten naszyjnik ze swirlami jest cudowny, kojarzy mi się z czekoladą typu kawa ze śmietanka albo inne "łaciate". Jest śliczny. Trzymaj się ciepło kochana
_________________ Always look on the bright side of life!
"Z każdym nowym dniem zaprzyjaźnij się, spróbuj widzieć świat pozytywnie!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum