a mi się kojarzy z takimi cukierkami śmietankowo-karmelowymi, nie pamiętam kurde, jak się nazywały... ale były pyszne... i jak patrzę na te korale, to mi się ten smak od razu przypomina...
Isani bardzo sie cieszę, ze znowu jesteś. Przeglądałam Twoje prace pełna zachwytu i nagle zaczęły pojawiać sie smutne posty. Nie miałam odwagi aby coś napisać, ale teraz , Teraz już mogę TWÓRZ DZIEWCZYNO BO CUDNE RZECZY WYCHODZĄ Z TWEGO SERCA, a wracając do ostatnich naszyjników, to aż dostałam ślinotoku.
i znów zdziwienie, że dopiero teraz Ja tutaj. Przepiękne, przecudowne i w ogóle. Popadam w stany maniakalno depresyjne jak się czegos takiego naoglądam. Bo chcę, a nie umiem . Na ostatnim naszyjniku też bankowo połamała bym sobie jedynki. Czekoladowo.
A tak coś co znalazłam sobie gdy sama byłam na ostrym zakręcie. Niech będzie że taka pocieszajka.
"zrozumiesz kiedyś będąc już na mecie
że jednak wszystko miało swój sens
lecz ile prościej byłoby wiedzieć
zanim się przeszło- którędy przejść"(M.Kurcewicz)
po każdym zakręcie, co go ominąć nie można - na prostą!
Hobby: Bizuteria z modeliny
Ordery: Brak
Wysłany: 17 Listopad 2008, 01:11
Szajuś chyba tak już bedzie..... niestety nie zaglądam również na wizaż
Za bardzo modelina i siedzenie w domu pzred telewiorem, kojarzy mi się z nim.
Narazie poszukuję swojej kobiecości. Umawiam sie na randki i takie tam
Niewiem czy kiedys wrócę, może jak już osiądę w swoim stadzie.
Napewno dzięki moim koralikom dostałam się do wymarzonej szkoły
i zrobiłam taką książkę w której zamieściłam swoje fotki bizuterii i zajełam 2 miejsce w konkursie, nagroda cenna była.
Teraz odkrywam swoje wdzieki i talenty ale w innej dziedzinie
Całusy dla Wszystkich.
Pamiętajcie:
W życiu trzeba widzieć zawsze te dobre strony sytuacji
A ja dalej mam tylko jeden pucharek, pomimo dwóch miejsc, o jak człowiek nie zaglada to juz o nim wogóle zapominają
Pomogła: 4 razy Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 548 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 17 Listopad 2008, 16:45
Isani dużo szczęścia życzę i samych sukcesów, zarówno w szkole jak i we wszystkich innych dziedzinach twojego życia (jak widać nie tylko tu otrzymujesz nagrody i wyrazy uznania, więc życzę ci by pucharki, dyplomy i inne cenne trofea zalęgły się u ciebie na jakiejś sporej półce). Mam nadzieję, że kiedyś do nas wrócisz, a póki co baw się i bądź szczęśliwa. Niech ci przybywa pewności siebie, bo kobiecości ci nie brak. Udanych randek i samych dobrych ludzi na twojej drodze
oj, Isani, najważniejsze, żebyś ze sobą czuła się dobrze... napewno z chęcią będę oglądać Twoje prace jak kiedyś tu do nas wrócisz póki co życzę najlepsiejszego i trzymaj się kobietko!
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum