Isani, hehe. ja nawet przez moment nie wątpiłam w to, że sama
tyle, że to głupie pytanie było jedynym sposobem w jaki w potrafiłam wyrazić mój absolutnie nieskończony zachwyt.
bo ja naprawdę nie potrafię uwierzyć (choć wiem to nie wierzę, hehe) że takie cosie da się "tymi ręcami"
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Ordery: Brak
Wysłany: 14 Kwiecień 2008, 15:27
Isani przewertowałam cały Twój wątek i czuję niedosyt. Proszę o więcej twórczości Twoich zdolnych rączek. Wszystko mi się podoba, świetnie dobrane kolorki wielkie brawa
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 13 Paź 2007 Posty: 507 Skąd: prawie 3miasto :)
Wysłany: 14 Kwiecień 2008, 17:23
twoje prace powaliły mnie na kolana!! Zupełnie inaczej wykorzystujesz fimo niż inni, którzy prezentowali tutaj prace te kwiatki czarno-białe są bezbłędne!! 2 zielony naszyjnik po prostu odjazd
_________________ Każdy z nas ma we wnętrzu muzyczkę, która mu akompaniuje. Jeśli inni ją także słyszą nazywa się to osobowość.
Hobby: Bizuteria z modeliny
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 16:31
Antoinette napisał/a:
:o twoje prace powaliły mnie na kolana!! Zupełnie inaczej wykorzystujesz fimo niż inni, którzy prezentowali tutaj prace te kwiatki czarno-białe są bezbłędne!! 2 zielony naszyjnik po prostu odjazd
Oj, jak to innaczej? Wydaje mi się, że właśnie to ten najabradziej spotykany sposób
Dziękuję za tyle miłych opini
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1258 Skąd: z Poznania
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 19:53
Isani, przepiękne prace! Szczególnie podoba mi się ten brązowy zestaw i ten poprzedni, w neibieskościach Fajnie zestawiasz kolory - lubię takie stonowane zestawienia. A ten komplet w błękitach wyglada jak malowany i kojarzy mi się marynistycznie Powinnaś w nim spacerować brzegiem morza w powiewnej białej sukience i wypatrywać ukochanego wracającego z rejsu Rozmarzyłam się )))
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Hobby: Bizuteria z modeliny
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 21:15
A takie niewiosenne , bo to stare prace
Ulcia nie wpadaj w kompleksy, będzie dobrze.
Tak tak zielony ja tez kocham.
A z tym morzem,marynarzem achh... urlopu, urlopu mi trza....
No to już bo marudzą to wstawiam zielone
jescze mało?
jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum