Poza szkółkowymi ćwiczeniami wykonałam taka oto brosię półkwiatek
Powędrowała do Berg i mam nadzieje, że się jej podoba
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
izuss1, izuś onajest piękna!!!!!!! Nie iwem czy mój komentarz wnosi coś do dyskusji, chyba nic,bo co może wnosić - uważam, że jest super! A czemu się tak świeci - polakierowałaś?
aymaneczka, a lubię i owszem, ale tylko niektóre odcienie a ta broszka jest akurat czerwona ze względu na Berg
krolewna, ma tak z 2,5-3cm tam gdzie jest najszersza a 1,5-2 w te drugą stronę
a kolorek to się wziął z lakieru do paznokci bo samo fimo białe było (BTW - myślę, że to biała podbitka wydobyła soczystość kolorku)
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 724 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 19:27
Piękny kwiatuszek, faktycznie mega soczysty. Zaskoczył mnie pomysł z lakierem do pasnokci... Ale ja chciałabym skomentować Twoje szkolne dokonania - opadła mi szczęka przy Twoich ślimakach i kulkach. Wyszły Ci niesamowicie a zdjęcia... beautiful!
-----------------------
potwierdzam, za pomysł z białą modeliną i lakierem do paznokci podziwiam. Powiem tylko, że mi te lakierowane lakierem do paznokci koraliki głównie w kolczykach wracały do ponownego malowania. Lakier się źle zachowywał po jakimś czasie, niechcę cię martwić tylko...
namiętnie kontynuuję fimo-szkółkę i pomalutku miejsce jedzonka w mojej lodówce zajmują "roladki" fimo
oto pierwszy własnoręcznie zmajstrowany sznur korali (wiem wiem, był w szkółce, ale taka jestem z niego dumna )
wiem, że daleko mi jeszcze do precyzji miszczyń, ale walczę
-----------------------
No, no Izuss to się zafimowałaś widzę. Slicznie ten naszyjnik wyszedł i podoba mi sie kolor. Jestem więcej niż pewna, ze nie będziesz potrzebowała sporo czasu, by wysunać się na "czołówkę" fimowa tego forum.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum