to kolczyki, do których mam sentyment, bo zrobiłam je jako jedne z pierwszych i bardzo je lubię. wiem, że muszę jeszcze dużo popracować, ale jakoś w tych potworkach dobrze się czuję
mam jeszcze kilka sztuk, ale nie pokazuję, bo wstyd mi przy Waszych pięknych wyrobach. jak się poduczę, to zamieszczę cosik. dziękuję raz jeszcze za słowa uznania ciepło mi się na serduchu zrobiło
Gagusiu, z tym mam niestety największy problem. nigdy nie wiem jaki kolor z jakim dobrze by się prezentował. w tym przypadku jest dosyć zachowawczo, bo użyłam tylko dwóch odcieni, zresztą robiłam to dla koleżanki a takie kolory właśnie lubi. jeśli mam coś zrobić sama z siebie, dobór kolorów to katorga. nawet gdy idę do empiku, to siedzę przy fimo nawet do godziny (a kupuję maks 5 sztuk jednorazowo...).
ostatnio, gdy byłam w empiku z mężem i przyjaciółką, oni poszli gdzieś w gazety a ja w fimo. wracają po godzinie, ja oczywiście oglądam wszystkie porcje fimo rozłożone na półce, odwracam się do Agi i mówię: "Aguś, weź mi pomóż, które mam wziąć?". a Aguś z moim mężem w śmiech. okazało się, że mój Jacek, gdy szli w moją stronę poinformował Agę lojalnie, że to będzie pierwsze pytanie, które zadam zawsze tak jest
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 1597 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 17 Styczeń 2008, 23:38
Wzorki bardzo fajne. W tych kulkach z kwiatkami wystarczy trochę dłużej je pokręcić i nie będzie widać połączeń między plasterkami. Po zrobieniu i wyrównaniu wzoru włóż go na godzinkę do lodówki, da się go wtedy równiej pokroić. Kręć kolejne wzorki, to wciąga.
paper_doll, jeśli to są potworki, to ja nie wiem ja i fimo jakoś się nie możemy do siebie przekonać. tym bardziej podziwiam tych, którzy się z fimo dogadują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum