Wysłany: 20 Październik 2007, 00:20 pierwsze w zyciu moje swirle
No jakos mi sie udalo na chwile potomka mojego odgonic i zrobilam fotke, moich pierwszych w zyciu swirli, strasznie sa krzywe, ale to chyba kwestia wprawy.
no muszę nie moge się powstrzymać... mój Brat też jest w cork :)bardzo ładne miejsce jak będziesz miała czas wklej może parę zdjęć (a jak nie to ja w kwietniu wrzucę:))psprzepraszam juz wiecej nie bede offtopować
a świrle mi się podobają... tym bardziej jeśli to Twoje pierwsze
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 1587 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 20 Październik 2007, 10:38
Rybka, moje też takie były, nie ma co się przejmować, kręć dalej dojdziesz do wprawy. Najlepiej do tego nadaje się opakowanie po płycie cd, widzisz jak wygląda już wzór i możesz zdecydować czy jeszcze kręcisz, czy przestajesz.
dzieki za dobre slowa, krece dalej, w przerwach miedzy dzierganiem czapki dla potomnego, bo zima sie zbliza, a zeszloroczne juz za male.
tym razem wybralam zimowe kolory, efekty juz niedlugo obfoce i wrzuce. rzeczywiscie opakowanie po CD jest swietnym patentem.
Rooda84 pozdrowienia dla brata, a fotki z Cork jakos jak sie zbiore to wrzuce, moze przed toba zdaze
dobra, zrobilam fotki serii zimowej.
ja nie wiem jak to zrobic, bo one sa super rowne jak je ukrece, zgniataja mmi sie tylko przy dziurkowaniu.
niby w lodowce lezaly i najpierw cienka igla a potem gruba, ale one mi sie zawsze przygniota troche. aaa moze taki urok po prostu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum