Kochane, przepraszam, że odpisuję tak hurtowo, ale naprawdę zaskoczyła mnie liczba tak życzliwych postów. Jeszcze chwila, a dostanę jakiegoś gwiazdorskiego odpału Dziękuję Wam bardzo Izuss, zielony to mój ulubiony kolor nieodmiennie. Dzięki Za co się biorę, to skręcam w tę stronę, jeśli się za rękę nie złapię . Te, które uznałaś za lepsze, to nie mój odcień, ale chciałam zobaczyć, jakie efekty daje mieszanie fimo z Kato. Wyszły bardziej pracochłonne, niż planowałam. No i nadal nie mam pomysłu, co z nimi zrobić
Dla wyjaśnienia , bo widzę, że lampka nocna jednak się nie nadaje, kolory nie są takie szare w rzeczywistości na wrzecionie i bransolecie… Tło to transparentna biała, szara jest tylko srebrna, pozostałe kolory z nieoczywistych, to biała kryjąca i perłowa. Wyszło jak wyszło Toke, zawsze można liczyć na Twoje ciepłe słowa. Z serca dziękuję Smętas zostaje w domu; już wiem, że naklejanie ciemnego wzoru z transparentną na ciemne tło nie będzie dawało spodziewanego efektu. Kiga, pochwala od Ciebie, to jest naprawdę coś You make my day Dodzia, słońce, wiem, ale tak mam . Przyjdę zrobić inwentaryzację szklanek i słoików. Tylko czy mamy tyle fimo? Oj, będzie intensywnie Gagu, trenuję takie kamienne efekty, od kiedy zakochałam się w książce z technikami fimo. Chyba jestem na dobrej drodze, skoro udało mi się Ciebie zdziwić . Dzięki Zeberko, kilka następnych szklanek czeka smętny los (oj, mam pretekst, żeby wreszcie zamienić szklanki po nutelli na normalne), póki nie zaopatrzę się w tulejkę do bransolet Pani Donny Kato. Nefrytu już chyba nie powtórzę, bo nie zapisałam proporcji. Może i dobrze? Jeszcze raz dziękuję, wiesz za co Revi, szczęka w łapki, na miejsce, a łapki do pracy … Ja wiesz, czekam na Twoje prace, i wiem, że będę za trochę równie gorączkowo szukać szczęki pod stołem. Jantar, ja czekam na napady … Pod warunkiem, że będą w Twoim wykonaniu Już czekam na sobotę Antoinette – na docenianie to trochę muszę zapracować. To są początki, i dlatego ważne są dla mnie opinie na forum, bo ukierunkowują, pomagają się rozwijać w konkretnym kierunku. Chyba nie tylko ja tak myślę
Rooda, przerosła mnie, bo na tym etapie nie umiem uzyskać idealnego kształtu, naklejąc wzór. Z jedno strony wygładzam, z drugiej się marszczy, brzeg się zniekształca. Szkoła pokory. Szukam na to sposobu Rablinko, nie kojarzyłam aż tak konkretnie moich prac, i dlatego Twój post jest dla mnie ważny – fajnie wiedzieć, że mogą być tak odbierane . A waga i ciepłota, struktura, dźwięk - też tak „oglądam” - nie tylko oczami Już wypolerowałam wszystko, ale do satynowego połysku. Lakierowanie dopiero za troszkę. Też liczę na to, że kolory będą głębsze.
Szaja, dzięki za dobre słowo :-) Bardzo się cieszę, że spodobała Ci się bransoleta. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze kiedyś Cię zaskoczyć
Alka , czy mogę jakoś pomóc Twojemu oku ? Boję się zrobić cokolwiek więcej.
Lula lu, fajnie znów Cię widzieć :-) Dzięki za pozytywne myśli i aprobatę
Lula Lu napisał/a:
do mnie fimo jakoś nie przemawia, ale Twoje prace są wyjątkowe, inne. Brawo
. A szkoda, że nie przemawia ... Do mnie gada cały czas ... Czasem nawet w nocy Jeśli "dziwne" to synonim do "wyjątkowe", to się zgadzam Bo ciągle się dziwię - co innego planuję, co innego wychodzi. Może z czasem ...
Kolejna wrzutka ciapki for ever ... bransoletka uklepana na puszce po piwie Piwa nie piłam, bo nie lubię . Póki co najlepiej sprawdzają się kolory podstawowe ... Czerwony jest bardziej strażacki - wybrałam ten kolor z brokatem. Pochmurno jakoś dzisiaj, kolorki uciekają ... Idę po kawę ... Kto się przyłącza ?
no, no , ale się porobiło. bransoletka i kosteczki superowe. nie wszystko mi się otwiera w laptopie idę do dużego , bom ciekawa co jeszcze ujrzę. Utitinku cudowności , może puszek troczę potrzebujesz to zagonię kilka osób i opróżnią Tobie. pogoda koszmarna. chcę zresetować dzieciaki i też wypić kawusię , tym bardziej , że kupiłam piękne angielskie filiżanki. tym razem zielone. miłoby było podawać ją i patrzeć w rzeczywistości na cudowności Twoje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum