no , Zrberko - prostokątna zawieszka odcieniach żółtego koloru - dla mnie wspaniała ( piękne kolorki ) , a ten świrl - z twoim pokręconym drucikiem w koniczynki - mucha nie siada !
Zeberko
-koraliki - znowu super i połaczenie z dutem też bardzo ciekawe, z tego co ja zauważyłam to ciągle pokazujesz coś nowego , nieustannie poszukujesz , eksperymentujesz , nie zadawalasz się ciągle tym samym ( nawet sprawdzonym i mającym wzięcie ) - i to ci się chwali , tak trzymaj !
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 1587 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 21 Kwiecień 2008, 18:39
Kombinacji z drutem ciąg dalszy. Tym razem drut miedziany, według mnie lepiej się wygina, ależ ciężkie jest to wyginanie wielkie brawa dla wszystkich dziewczyn które to potrafią - kobitki podziwiam Was!
Im dłużej im się przyglądam tym mniej mi się podobają, ale będę dłubać dalej
Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 1466
Wysłany: 21 Kwiecień 2008, 19:02
Zeberko - coś pięknego, te wisiory! Pierwszy chyba naj mi przypadł do gustu, choć dałabym posrebrzany, nie miedziany drut - bo ja tak wolę Ogólnie to mi przypominają te twoje prace obrazy Picassa
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 1587 Skąd: Lublin
Wysłany: 21 Kwiecień 2008, 19:08
Szaja - może i racja z tym posrebrzanym drutem, w sumie też bardziej wolę srebrny kolor, ale jak dopadłam ten miedziany to mi się na nim jednak lepiej pracuje i dlatego nim wszystko owinięte, ale właśnie stygnie kilka kolejnych wisiorków te już dostaną posrebrzany.
Rozelko, to środkowe to jest mój pierwszy "kombinowany" czyli poskładany z kilku wzorków wisior. Z racji wielkości trochę trudny do założenia - 7x6 centymetrów
trzeba przyznać, że bardzo oryginalne są twoje wisiory zebrzyca ... pewnie nieźle się namęczyłaś przy owijaniu tego drutu? a jeśli chodzi o drut miedziany to myślę, że najlepiej prezentuje się on na środkowym wisiorku przez swoją kolorystykę ale jak dla mnie najfajniej wyginają się te na ostatnim czekam na kolejne prace ...
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Szczerze podziwiam
Wszystkie trzy są świetne, choć serce, ręce i oczy się rwą do pierwszego i trzeciego. Mimo, że nie noszę zdecydowanych kolorów, to zestawienia są tak fajne, że już się zastanawiam, do czego bym je założyła :-) Zebrzyco, jeszcze, jeszcze ! A drucik - kłaniam się w pas. Próbowałam kiedyś. Trzymam kciuki, żeby Ci ten drucik nie przeszedł, bo coraz fajniej wygląda ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum