Łooo, fajnie widac jak się człowiek rozwija i szuka nowych form do wypróbowania
tutaj się kłaniam w pas. Bardzo podobają mi się pomysły z drucikami
Najmniej ten wisior, gdzie jest przeciągany drut przez całość po ukosie. Szkoda tylko, że takie smutne kolorki. Spróbuj może coś weselszego? Jest ciepło, wiosennie a te wisiorki takie jesienno-zimowe
Za rybki to , widziałam do tego torturial, podziwiam, że się za to wzięłaś, bo jest rybka trudna do zrobienia. Serducha tez nie sa takie łatwe
A za to,że moje prace stały się inspiracją dla Ciebie to...
Rybki są rewelacyjne! Sama od dawno do nich sie przymierzam, ale szalenie pracochłonne są, no i - nie bardzo wiem, do czego mogłabym je wykorzystać. Ale tobie wyszły świetnie
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 1417 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 27 Kwiecień 2008, 17:23
Znowu nocna dłubanina, rybka z tych wcześniej pokazanych, teraz zapleciona w siatkę. Drut nie bardzo chciał mnie słuchać, palce popuchnięte, ale ja mu w końcu dam radę
Jej, za chwilę nie dogonimy Zebrzycy :-)
Aż strach pomyśleć, do jakiej dojdzie wprawy, rozwijając się w tym tempie. Drucik rządzi :-) Nie chcę myśleć, w jakim stanie muszą być Twoje Teresko, paluszki ...
Wysłany: 30 Kwiecień 2008, 14:56
Oj były opuchnięte i zdrapane jak tylko się da, na szczęście powoli udaje mi się pracę usprawniać, więc i zadrapań mniej i palce mniej bolą. W nocy powstały kolejne dwa wisiorki, ale zdjęcia jak skończę dłubanie wszystkiego co leży i czeka na połączenie.
Wysłany: 6 Maj 2008, 23:39
Moje pierwsze próby zatapiania różnych rzeczy w żelu do fimo, piórko niestety zatopiło się z bąblem powietrza, więc musiałam je przyciąć. Kolejne to dalsze eksperymenty z odciskaniem różnych rzeczy w fimo. Te na trzecim zdjęciu są częściowo transparentne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum