Pomogła: 7 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2134 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 21 Listopad 2007, 17:24
Dzięki, dzięki. Jak już udało mi się zmusić aparat do jakiejkolwiek współpracy to jeszcze trochę. Część naszyjników była robiona juz dosyć dawno temu, a zawieszki i małe serducha wyjęte z piekarnika wczorajszej nocy.
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Wysłany: 21 Listopad 2007, 17:39
absolutnie fantastyczne, nowatorskie i po prostu genialne są korale z zielono-żółtego spaghetti, te z dyndającymi pomarańczowymi kulkami, i te następne - jak dla mnie ze śliwkami zawijanymi w boczek - piękne, piękne, piękne!!!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2134 Skąd: Lublin
Wysłany: 21 Listopad 2007, 18:05
Dzięki Gagusia oj podoba mi się to porównanie do tych śliwek w boczku To jeszcze gwoli wyjaśnienia, w tych makaronowych i śliwkowych są jeszcze gliniane koraliki. Jutro obfocę resztę zawijasów, bo kilka ich jeszcze mam
O rany nie widziałam jeszcze tego, co teraz wkleiła Zebreka. Obłędne te makarony. CHyba wiem co sobie zamowię na wymianę Niech no pomyslę chwilę CHyba zostaniesz serduszkową mistrzynia fimo, no i makaronową
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum